Vakumlu Lastikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poseidon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Poseidon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Malum kış yaklaşıyo. Vakumlu lastiklerden aldığınız verim nedir? Araçta ne kadar ek yakıt tükettirir? Fiyatları nelerdir? En iyi marka nedir? Ve 4 tekerede takmaya ihtiyaç varmı? Bütün kış araçta durmalımı yani kara karşı önlem olarak? yardımlarınızı bekliyorum....

merhabalar gecen kış aracima vakumlu lastik taktırdım Gercekten cok güvenli bir kıs gecirdim. Kesinlikle tavsiye ederim. Eger caninizi ve aracinizi seviyorsaniz kis lastikleri hakkindaki olumsuz eleştirilere kulak asmayin derim Marka olarak bende michelin marka var Tavsiye ederim

gerçekten kış ayını korkulu rüya olmaktan çıkarıyo kış lastikleri... olumsuz şeylere kulak asma. geçen kış ha taktırdım ha taktıracam derken kış bitti. garajda duran lastiği taktırmak bi türlü nasip olmadı. zaten fazla kar yağmadı bizim oralara. o yüzden biraz ihmal ettik. güvenli bi kış geçirmek için şiddetle tavsiye ederim

bu sene daha az yagcak kar galiba..

Vakumlu kar lastikleri karda ve buzda kesinlikle çok yardımcı oluyo sürücüye ben taktırdğım için bunları söylüyorum buzun üstünde dahi olsa yavaş kalktığınız zaman kesinlikle araba patinaja düşmüyor birçok 4 mevsim lastiğinin çıkamadığı yokuşu vakumlu lastiklerle rahat bir şekilde çıkabilirsiniz

Vakumlu kar lastikleri karda ve buzda kesinlikle çok yardımcı oluyo sürücüye ben taktırdğım için bunları söylüyorum buzun üstünde dahi olsa yavaş kalktığınız zaman kesinlikle araba patinaja düşmüyor birçok 4 mevsim lastiğinin çıkamadığı yokuşu vakumlu lastiklerle rahat bir şekilde çıkabilirsiniz

Kesinlikle DÖRT MEVSİM lastik almayınız. yazın sıcakta vakumlu kısımlar resmen eriyor ve kış geldiğinde randuman alamıyorsunuz ayrıca tutunma alanı az olduğu icin tavisye edilmiyor.
Vakumlu lastikler oldukca ii. ancak uzakdoğu mallarına bakmayınız, orjinal italyan lastikler var hem ucuz hem kaliteli, yada goodyear öneririm. Ben Ankaranın yokuşlarında gecen kış hic sorun yasamadan kullandım VAKUMLU lastikleri. İnsan kendisini guvende hissediyor. Hatta Sivrihisar-Afyon arasında (düz ve acıkalanda olan yoldur) tipide buz üzerinde cok rahatlıkla ve guvende gittim.Bir cok arac zincirle sorun yaşıyordu.

Guvenlik,konfor ve araca zarar gelmemesi için VAKUMLU lastik. zincir derdinizde olmuyor.

Geri