Vakitten Çirkin Saldırı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun neresi saldırı?Bi izah etsene. Tam da haketmiş bence
Kadın, hayatını islam düşmanlığına adamış. Hayatı boyunca misyonerlik yapmış.
Allah CC ve Rasulune savaş açmış. Nekadar kutsal varsa kaşısına dikilmiş.
Ne diyecekti vakit gazetesi; helal olsunmu??!!!

Ayrıyetten, daha da beter olur inşaAllah!

aynen avatardaki gibi, anlamını bile bilmeden okumaya devam...

bunun neresi saldırı?Bi izah etsene. Tam da haketmiş bence
Kadın, hayatını islam düşmanlığına adamış. Hayatı boyunca misyonerlik yapmış.
Allah CC ve Rasulune savaş açmış. Nekadar kutsal varsa kaşısına dikilmiş.
Ne diyecekti vakit gazetesi; helal olsunmu??!!!

Ayrıyetten, daha da beter olur inşaAllah!

boş laflar boş işler.hep mış mış, muş muş.bilmem kaçıncı kulaktan gelip geçen mışlar.e.sarı'nın yazdıklarını oku belki bişiler kaparsın.hadi keyifli forumlar....

Din kisvesi altında insanların kanını emen yaratıkların müslümanlık anlayışları bu ise ben artık bazı şeylerden vaz geçmek üzereyim. Bir diğer konu da bazı kimseler halen türban ile başörtüsü arasındaki farkı anlayamadı. Diretmeler sonucu buralara kadar gelindi. ( daha da ilerilere gidileceğini unutmayalım ) Hadi hayırlısı diyelim.

Allah aşkına, Şu türban ile başörtüsünün arasındaki farkı bir izah edermisiniz Ya!
Sözde; biri siyasi simge diğeride başörtüsüymüş! Hangi partinin simgesi acaba!? bu türban??? bbp nin mi akparti nin mi saadet partisinin mi? chp nin mi? Bu kadar tek görüşülü, örümcekkafalı, yobaz olmayın Allah aşkına!
şunu anlayın artık. Örtünme seni beni yoktan var eden yüce yaradanın emri!

arkadaslar her yerde olduğu gibi burdada fikir ayrılıkları olabilir bu konuyu uzatmayalım derim ben

allah aşkına, şu türban ile başörtüsünün arasındaki farkı bir izah edermisiniz ya!
Sözde; biri siyasi simge diğeride başörtüsüymüş! Hangi partinin simgesi acaba!? Bu türban??? Bbp nin mi akparti nin mi saadet partisinin mi? Chp nin mi? Bu kadar tek görüşülü, örümcekkafalı, yobaz olmayın allah aşkına!
şunu anlayın artık. örtünme seni beni yoktan var eden yüce yaradanın emri!

+100

Türkan Saylan bölücüymüş, misyonermiş diyenler verin bakalım kayıtları bizde görelim. Ordan burdan duyulan abuk sabuk saçma sapan laflarla kanaat oluşturmuşsunuz. Yok gizlİ çekimler varmış yak bazı konuşmaları kayıtlıymış... Nerden duyduysanız linkleri buraya (kayıtları dinleyebileceğimiz) koyun bizde görelim, Eğer ortada delil yok, kanıt yok ise, bir insana ve bir vakıfa misyoner, bölücü ve darbeci demek iftiradır ve bu dindeki en büyük günahlardandır. Türbanla başörtüsü arasındaki farkı bende bilirim. Benim anamın, ninemin başındaki başörtüsüdür (anadolu kadının geleneksel yazması) ama türban değil.

konu uzamadan kapatıyorum arkadaşlar .İyi forumlar......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri