Türkan Saylan'a özel olarak şoförlük yaptım!!! İpsalada yaptırdığı bir okulun açılışına gittik.Oradaki köy halkını görmeniz gerekiyordu.ben bile sadece şoför olarak orada bulunmam köylünün gözünde sanki inanılmaz bir mertebedeydim.oradaki çocukların okullarına nasıl baktıklarını görseniz gözleriniz dolardı.Tüm günümü Türkan hanımla beraber geçirdim saatlerce yolculuk yaptık inanılmaz bir cumhuriyet ve laiklik anlayışı var.Kimsenin başındaki örtüyle ilgilenmiyor !!! Eğitim ve Öğretim onun için en kutsal varlık olarak benimsemiş artık.Benim ailem de kapalı ama böle iğrenç bir gazete insanları çok kötü bir şekilde lanse ediyor,hem kapalıları hem de açık bayanları!!!Okadar saçmaki yazılanlar yok hasta olmuş falan filan...İpsalaya gittiğimiz gün bile kendisi hafiften acı çekiyordu hatta yarı yoldan dönme fikrini bile söledim ama kabul etmedi.Orada beni bekleyenler var ne olursa olsun gidicez dedi.Bu insan sevgisidir vatan sevgisidir cumhuriyet sevgisidir.....Yakın çevremden tanıdığım eski Turizm bakanı Bahattin Yücel bile ergenokandan konuşmaktan korkuyor bizede sarmasınlar diye.Erol Manisalı ise dersime giren gerçekten iyi hocalardan biriydi.Geçen tv de bir öğrencinin sorusu gerçekten harikaydı Eğitimcileri Askerleri bile alıyorsunuz peki sonrasında ne olacak !!! harikaydı bence...Noldu benim dersim boş geçiyor yerine gelen hoca ne kadar uğraşsada dersin kendi hocası gibi olmuyor.Devlet ergenokon adı altında benim eğitim-öğrenim hakkımı sekteye uğratıyor daha ne olsun ki.İnsanları bir oraya bir buraya getirip siz şimdilik suçlu diğilsiniz sadece sorgudasınız denmesi bile berbat birşey olsa gerek......
insanlar bilip bilmeden oturdukları yerden o kadar güzel sallıyorlar ki...
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz diye bir söz var...
sen bu insanla birebir tanışarak ve yaşayarak neyin ne olduğunun çok iyi farkına varabilmişsin...
darısı beyinlerini örümcek ağı sarmış, din kisvesi altında dinin yasakladığı herşeyi yapan, geri kafalı, bağnaz, at gözlüğü takanların başına...
düşmez kalkmaz bir Allah, o yazanların da ne haltlar yedikleri ortada, küçücük kızlara tacizde bulunacak kadar zavallı insanları savunandan ne beklenir ki?
onların öbür dünyada bile yatacak yerleri yok....
zavallılar..din düşmanlığıyla suçladıkları o insanın binde biri kadar insanlara bir faydaları olsaydı, olabilseydi keşke...