Vakitten Çirkin Saldırı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkan Saylan'a özel olarak şoförlük yaptım!!! İpsalada yaptırdığı bir okulun açılışına gittik.Oradaki köy halkını görmeniz gerekiyordu.ben bile sadece şoför olarak orada bulunmam köylünün gözünde sanki inanılmaz bir mertebedeydim.oradaki çocukların okullarına nasıl baktıklarını görseniz gözleriniz dolardı.Tüm günümü Türkan hanımla beraber geçirdim saatlerce yolculuk yaptık inanılmaz bir cumhuriyet ve laiklik anlayışı var.Kimsenin başındaki örtüyle ilgilenmiyor !!! Eğitim ve Öğretim onun için en kutsal varlık olarak benimsemiş artık.Benim ailem de kapalı ama böle iğrenç bir gazete insanları çok kötü bir şekilde lanse ediyor,hem kapalıları hem de açık bayanları!!!Okadar saçmaki yazılanlar yok hasta olmuş falan filan...İpsalaya gittiğimiz gün bile kendisi hafiften acı çekiyordu hatta yarı yoldan dönme fikrini bile söledim ama kabul etmedi.Orada beni bekleyenler var ne olursa olsun gidicez dedi.Bu insan sevgisidir vatan sevgisidir cumhuriyet sevgisidir.....Yakın çevremden tanıdığım eski Turizm bakanı Bahattin Yücel bile ergenokandan konuşmaktan korkuyor bizede sarmasınlar diye.Erol Manisalı ise dersime giren gerçekten iyi hocalardan biriydi.Geçen tv de bir öğrencinin sorusu gerçekten harikaydı Eğitimcileri Askerleri bile alıyorsunuz peki sonrasında ne olacak !!! harikaydı bence...Noldu benim dersim boş geçiyor yerine gelen hoca ne kadar uğraşsada dersin kendi hocası gibi olmuyor.Devlet ergenokon adı altında benim eğitim-öğrenim hakkımı sekteye uğratıyor daha ne olsun ki.İnsanları bir oraya bir buraya getirip siz şimdilik suçlu diğilsiniz sadece sorgudasınız denmesi bile berbat birşey olsa gerek......

insanlar bilip bilmeden oturdukları yerden o kadar güzel sallıyorlar ki...

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz diye bir söz var...

sen bu insanla birebir tanışarak ve yaşayarak neyin ne olduğunun çok iyi farkına varabilmişsin...

darısı beyinlerini örümcek ağı sarmış, din kisvesi altında dinin yasakladığı herşeyi yapan, geri kafalı, bağnaz, at gözlüğü takanların başına...

düşmez kalkmaz bir Allah, o yazanların da ne haltlar yedikleri ortada, küçücük kızlara tacizde bulunacak kadar zavallı insanları savunandan ne beklenir ki?

onların öbür dünyada bile yatacak yerleri yok....

zavallılar..din düşmanlığıyla suçladıkları o insanın binde biri kadar insanlara bir faydaları olsaydı, olabilseydi keşke...

Arkadaşlar acı gazlara gelmeyelim
70 lerdn bu güne kurtulamadık bu kutuplaşmalardan, örneklemeye gerek görmüyorum çünki bir provake silsilesi oluş bu a gastesi sinsice okurlarını kenddi kutbuna çekerken b gazetesi de toplumu bir başka kutuba çekiyor, herşeyin farkında olduğumuzu sanan bizlerse, yorumlandıkça ve okundukça büyüyen bu kara deliğn farkında bile değiliz, ben inanmıyorum ( şuan o gazete konu olduğu için ) vakitin halk anlayışı ve düşüncesi içinde bu haberleri yaptığına, yemeyelim arkadaşlar sizi, bizi, hepimizi yıpratan buhaberler ve düşünceler sadece kapalı kapılar ardında kalıyor,
burda değinmeden olmaz, bağzı arkadaşlar bahsetmiş türkan saylan'ın baş örtüsüyle işi olmazmış, eğitim gören okadar üniversitelinin eğitim hakkı gasp ediliyormuş, edalet öyle adil olmalıki kılıcın iki tarafıda kesmeli, yakın da üniversite kapılarında eğitim hakkı gasp edilen insanlar vatan evladı değilmiydi, bu çağdaşlık ve özgürlüğün neresinde var? bilmem anlatabildimmi
Canını sevdiğim Atatürk'üm ah paşam ahhh

Din kisvesi altında insanların kanını emen yaratıkların müslümanlık anlayışları bu ise ben artık bazı şeylerden vaz geçmek üzereyim. Bir diğer konu da bazı kimseler halen türban ile başörtüsü arasındaki farkı anlayamadı. Diretmeler sonucu buralara kadar gelindi. ( daha da ilerilere gidileceğini unutmayalım ) Hadi hayırlısı diyelim.

Vakit Gazetesi, kanser tedavisi gören Türkan Saylan'a çirkin bir saldırıda bulundu.
Saldırgan yorum ve haberleriyle tepki çeken Vakit Gazetesi kanser tedavisi gören Türkan Saylan'la ilgili çirkin bir yazıya yer verdi. "Hayatını örtü düşmanlığına adadı" diyen Vakit, kemoterapi gördüğü için saçları dökülen Saylan'a bel altından vurdu.
Gazete birinci sayfadan verdiği başka bir haberinde de Türkan Saylan için “Söverken turp gibiydi” ifadelerini kullanarak çirkin saldırılarını sürdürdü. Haberde, “Sabih Kanadoğlu'na ‘Cumhuriyet Ödülü' veren ve turp gibi sağlıklı görünen ÇYDD Başkanı Türkan Saylan Ergenekon'un 12. Dalgası sebebiyle televizyonlara ağır hasta görüntüsü vermişti” ifadeleri kullanıldı.

bunun neresi saldırı?Bi izah etsene. Tam da haketmiş bence
Kadın, hayatını islam düşmanlığına adamış. Hayatı boyunca misyonerlik yapmış.
Allah CC ve Rasulune savaş açmış. Nekadar kutsal varsa kaşısına dikilmiş.
Ne diyecekti vakit gazetesi; helal olsunmu??!!!

Ayrıyetten, daha da beter olur inşaAllah!

bunun neresi saldırı?Bi izah etsene. Tam da haketmiş bence
Kadın, hayatını islam düşmanlığına adamış. Hayatı boyunca misyonerlik yapmış.
Allah CC ve Rasulune savaş açmış. Nekadar kutsal varsa kaşısına dikilmiş.
Ne diyecekti vakit gazetesi; helal olsunmu??!!!

Ayrıyetten, daha da beter olur inşaAllah!

O kadin gibi kendine Ataturk yoluna,ulkesine feda edenler olmasaydi, bugun senin gibi yobazlar avrupadaki bir ulkenin mandasinda hac cikariyor olurdu !
n1118191699853952461.jpg

Son düzenleme:
O kadin gibi kendine Ataturk yoluna,ulkesine feda edenler olmasaydi, bugun senin gibi yobazlar avrupadaki bir ulkenin mandasinda hac cikariyor olurdu !
n1118191699853952461.jpg

Ben bazı arkadaşların/şahısların olayları provake ettiğini açıkça görüyorum.Tabi ki herkes düşüncesini ,fikrini söyleyebilir.Benim bu siteye girmemin sebebi arkadaşların büyük çoğunluğunun MİLLETini seven ,çağdaş, ATATÜRK'çü,LAİK,seviyeli bireylerden oluşmasıdır.Bu arada iki gün önce gazetede okudum Tevfik Fikret'i yayınlanan bir şiirinden dolayı arıyorlarmış, kodese tıkmak için.Nerden bilsin bizim çok çok kültürlü insanımız,şimdi sen de Neyzen Tevfik'i arattırma.

Arkadaşlar, sözkonusu bayanın röportajlarından birinde ; biz bu ülkede esasız biz ne istersek o olur gibi ifadeler geçiyor, bir diyerinde gizli kamera karşısında hangi bölücülere, ne imkanlar sağladıkları itiraf ediliyor, ki bunun ispatı olarakta hanfendi ve yandaşları neye karşı durmuş (genelde halkın değerlerine karşı) ise o yapılmış, ne mahkememiz nede STK larımız hak arayamamış arttırılmamıştır, sonrada çağdaşlığa, demokrasiye ağızlarına bile yakışmayan Atatürke sığının, siz önce gidinde Atamın ilelerini tam manası ile öğrenin, soruyorum bunlarmı SEVR'in tellalığını yapıyor, yoksa temeli güzel ahlaktan, insan haklarından geçen islam'mı? kimse laflarımı sağa sola çekmesin burası ne iran nede suriye değildir...

Bu arada Kaan Neyzen Tevfik cuuuuuuk oturmuş,eline sağlık.

İnsanların (her milletten, her dinden, her cinsten) fiziksel görüntüleri+sağlıkları+hayat görüşleri ile dalga geçen dangalaklar önce aynada kendilerine baksınlar. Düşmez kalkmaz bir Allah.

katılıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri