Uzunlar ve sislerin bağlanması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GNSpower

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arabamın garantisinin sona ermesi nedeniyle arabanın nalını mıhını kurcalatma isteğimin zirvesindeyim, bu yüzden bugün özel servisimde uzunlarımla sis lambalarımı bağlattım. Böylece özellikle ters yönden gelen şirin suntacıklara selektör yaparken 2 yerine 4 ampülle düşüncelerimi daha iyi ifade edebiliyor olacağım. (:

Ayrıca uzun yolda uzunları açmam gerektiğinde genellikle aydınlatma şartları yetersiz olduğundan yolu daha geniş aydınlatabilmek için sisleri de açardım, karşıdan birisi geldiğinde de rahatsız etmemek için hemen kapatırdım uzunlarla birlikte, artık uzunlarımla sislerim birlikte yanacakları için bundan da kurtulmuş oldum. ((:

Astra J High Beams Connected to Fog Lights

Ynt: Uzunlar ve sislerin bağlanması.

Ha bu arada kısalarım xenon değil, H7 ampul; sövmeyin. ((:

Oda orkestrası da iyiymiş. :)

eketen link' Alıntı:
Oda orkestrası da iyiymiş. :)

Onları özel tuttum arka plan efekti yapsınlar diye. ((:

Doğan abi bu h7'nin performansı nasıl? yağmurlu havalarda özellikle sıkıntı çıkarıyor mu?

Doğan çok mantıklı ve güzel olmuş. Güzel günlerde kullan belki arada bazı masumları selektör yaparken ürkütebilirsin :)

albertxx link' Alıntı:
Doğan abi bu h7'nin performansı nasıl? yağmurlu havalarda özellikle sıkıntı çıkarıyor mu?

Yahu havada bulut bile yok Allah seni inandırsın, bende merak ediyorum açıkçası. ((:

OGOKTAS link' Alıntı:
Doğan çok mantıklı ve güzel olmuş. Güzel günlerde kullan belki arada bazı masumları selektör yaparken ürkütebilirsin :)

Masum ve mazlumlara sellektör yapmıyorum Özdemir. ((:

Ama bundan sonra en azından lazım olduğunda sellektörü hakkını vererek yapabileceğim, mutluyum, gururluyum. ((:

Dğan abi peki bu sis farı ömrünü ciddi derecede kısaltmazmı ?

GNSpower link' Alıntı:
Ha bu arada kısalarım xenon değil, H7 ampul; sövmeyin. ((:

Hangi ampuller takılı abi kısalarda

Geri