Uzun yola çikmadan muhakkak yaptirin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuxell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geç cevap yazarım tam yazarım

cvp kesin geçtir ama bence ses sağ tarafta bulunan silgi kolunun üzerinde bulunan iki tane bilgi ekranının sıfırlama düğmeleri var onlar çok çabuk kırılıyor.para bantıyla bir tur etrafında dönerseniz çok tatmin edici bi yolculuk yaparsınız.sessssizzzzzzzzz:)şimdiye kadar 9 astra da uygulandı.9/9 yani

Çok sağolun teşekkürler. Teyp sesini açmak olabilir ama her zamanda açık gidilmiyo zaten teybi kapattığımda fark ettim zırıltıyı. Ya alışıp önemsememk lazım yada kalıcı bir çözüm bulmak şart. Savaş abinide dediği gibi sürücülük hafife alınacak iş değil. Sanırım arkadaşın bahsettiği vidadandır denicem bakalım.
Aradaki boşluk ne kadar bilmiyorum ama 3-4 tane madeni pul koymaktansa, boşluk mesafesi kurtarıyor ise silikon bazlı musluk contası kullanmak daha mantıklı. Silikon musluk contası yumuşak yapısıyla rondeleli pul gibi görev yapar, zamanla oluşan titreşimler nedeniyle kolayca gevşemez.

Valla bende H kasa var, benim de ön göğüs ortasında ızgaraların içinden bir zırıltıdır gidiyor. Sürekli yapmıyor, ekseriyette araç soğukken daha çok yapıyor (sanırım)

Neden olduğunu anlayamadım, servise gitsem kesin zırıldamaz, anlatamam da derdimi.

Benimde direksiyondan bir tıkırtıdır gidiyor az kaldı az surda son 3-4 ay sonra istediği kadar tıkırdar.

Geri