uzun yol dönüş. Yağ bitmiş.

sanırım senın arabada kartel muhafazı ya ınce yada dırek seklınde
kartelı delme durumun asıkar gorunuyor
sızıntı mutlaka vardır
ancak kalın yag koymussun yol yapmasan ıyı olurdu
ılk ısın ustaya gorunmek yorum yapmak anlamsız alttakı zarar durumunu gormeden

usta altına baktı bişe bulamadık sızıntı falan da yok. araba zorlanınca fazla yağ yakarmı acaba ?

usta altına baktı bişe bulamadık sızıntı falan da yok. araba zorlanınca fazla yağ yakarmı acaba ?

yakabilir , bende şehir içinde 3000-4000 km yapıyorum hiç eksiltmiyor, bi uzun yola gittim sinop-istanbul gidiş dönüş 1500 km yaklaşık 1.5 lt yağ eksiltti. bende deli oluyorum sen sağlam diye opel al gözün yag çubugunda kalsın. beğenmedigimiz meganlarda en ufak sorun yok.

fincan dediğiniz iticilermi yau?

10/40 yağımın içine 20/50 (shell marka yağ LPG li araçlar için özel) bu yağdan ekledim. usta bir şey olmaz dedi ama içim tam rahat değil acaba yağımı komple değişsemmi yoksa bu şekilde olurmu

selam dostum,aynı sorun bended war,dün gece aracımı yağsız 2 km yürüttüm,allahtan motoru durdurdumda ucuz yırttık gibi,ilginçtir yağ boşalmasına rağmen herhangi bi uyarı ışığı yanmadı,bende araştırıyorum,bişey öğrenirsem paylaşacam seninle,....ama dikkatimi çeken neden yağ ışığı yanmaz?

...

hocam sanırsam sorunu buldum,yağ filtresi patlamış olabilir,benimde oldu sanırsam,...okursan bu mesajı bi konuşalım senle...

Geri