uzman elektrikci lazım farlar için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mevcut h4 olan orjinal farlarımı
kısa uzun ayrı angel eyes farlarla değiştirdim bu nedenden dolayı kısalar açıkken uzunları açarsam kısa ampullerim sönüyo

yakın bi zmanda xenon kit alcagım için öncelikle bu sorunu çözmek istiyorum çünkü araısara uzun kısa gibi geişler yaparsam xenon aç kapat aç kapat kötü etkilencek ayrıca uzunlar açıkken kısaların kapalı olması yakındaki cisimlerin karanlık görünmesine neden oluyo sadece uzaktaki nesneler aydınlanıyo

farlar şu an normal konumda kısalarım açık

kısalar açıkken uzuna geçmek için kolu ittigimde

kısa ampuller kapanıyo sadece uzunlar yanıyo

eger kısalar açıkken sellektör yaparsam kısa ve uzunlarım aynı anda yanabiliyo

benim istedigim aracın elektirik sistemiyle fazla oynanmadan bu kol üzerinden bi ayar yapılması

kol uzun far konumunda iken sellektör yaptıgını sanıp iki ampulünde (uzun/kısa) yanmasını sağlıcak

şimdi elektriikcilere göster diceksiniz ama derdimi anlatamıyorum yada anlmak istemiyolar

beni nerdeyse kovalıcaklar aracın sistemi tek ampullük sen 2 ampullü takarsan öle olur

bi kaçı röle diyot falan tkarız ikide aynı anda anar dedi
ama şöle bi dez avantajı var sellektörde kısada uzunda yanıyo :(

benim istedigi umarım anlatabilmişimdir

elektirikten anlayan yada tam bu ustanın işidir diyen kim var ???

Son düzenleme:
Buğra bi soru sorcam şimdi normalde 3 kablo oluyordu sokette kısa +, uzun +, bide şasi - bunlar angellarda ne şekilde bağlı? onların kombinasyonu nasıl yapılmış? yarın bakıp tesisata yardımcı olabileceğimi düşünüyorum

soketler bire bir uyumlu yanlıs takma ihtimalin de yok tek bi tarzda takılıyo

takan işyeri dogru taktıgını söylüyor bkalım ikide bir söke tak da yaptrımak istemiyorum :(

sinyyaller çok hassas elimde kalabilir

abi en azından bi foto filn olsun soketlerden değişiklik olursa öyle yaparız olmadı uzun kısa geçişi yapan koldaki kablolarda bi kısa devre yaptırıp selektörde yaptığı geçişi uzunlara alıncada yapmasını sağlarız. yarın bnm göstergeleri açacaktım lamba sıkıntım vardı arada kolun sistemide incelerim

iyi olur bide göstergeleri açarken ayrıntılı vida yerleri dikakt edilcek yerler foto çekersen süper olur bende değiştircem lambaları

bende o koldan nası bi ayar yaparız diyorum işte kısa devre faln neyse yaptırıyım arıza lambasını yakmadan

bağlantı sırasında far rölelerinden (2 tane akünün yanında) gelen kablolarda bir değişiklik yada eksik bağlantı yapılmış. uzunları yaktığınızda kısa farları yakan röle devre dışı kalıyor.burda anlatmakla olmaz başka bir vectra a bulup bağlantıları inceleyin sorunu çözersiniz. ayrıca 2 ampül olduğundan bahsetmişsiniz bu durumda 2 adet daha röle eklenip paralel bağlantı yapılması gerekiyor.

Gösterge panelini sökmek biraz zor ve karışık.. ben kalorifer ışıklandırma kısmındaki patlak ampülleri değiştirdim ve bir ampül daha ilave ettim ama bu iş bir günümü aldı. daha sonra göstergeyide sökecektim ama işim çıktı uğraşmadım..

nette a kasa ile ilgili konsol ve gösterge sökülmesini anlatan resimli bir web sitesi vardı..bulursam linkini yazarım..

kolay gelsin...

yaw angel lerın kutudan bi kablo takımı buldum röle dediginiz o küçük kutumu ona gecen bi soket var ve 3 e ayrılıyo geçtikten sonra tahminim birisi toprak gibi değil bişey digerleride biri bi far biri bi fara

ben elektirikciye bunları yanıma alıp gidiyim bide

ewet röle o öndeki parça.
bide panel sökülmesi linkteki aynı durum ben sadece direksiyon altındaki parçayı sökmemiştim. led takmak istersen benden bi tavsiye beyaz olsun maviler çok göz yoruyor bide aydınlatma iyi değil :S

led takcamda söktükten sorna led aramya nası gidiyim :(

önceden 3w lık ver diyorum ne cins diyo adam

bununkiler park ampulu gibimi cinsini biliyomusunuz

Geri