uzkadan kumanda ile camlardan biri kapanıyor biri kapanmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabanın anahtarıyla arkacamları açıyorum ama kaptmak istediğimde sağdaki kapanıyor soldaki kapanmıyor ama normal açılığ kapanıyor kapı kolundan öndende açıp kapatıyorum sadece anahtardan açarken açılıyor kapanırken kapanmıyor nedendir acaba

Anahtarla veya kumandayla nasıl açıyorsun benim araçta öyle bir özellik var mı,araç vectra c-1

anahtarı takıp sağa çevirip kitleyip daha sonra bi kez daha aynı şeyi yaparak sağa çevrili tutunca oluyo

yok benimki fabrika çıkışı standart
anahtarın kapı açma tuşuna uzunca basılı tutarsan açılır kapama tuşuna uzunca basılı tutarsan kapanır istersen evinden yaparsın anahtar arabayı görsün yeterli

aracın kontağını açın 4 camı açın. sonra her camın butonunu kapanana kadar basılı tutun cam kapandığında da 5 sn basılı tutmaya devam edin. bu hareketi her cam için yapın. sonra camları açın. kontağı kapatıp kumandyala kapıları kilitleyin. camların kapandığını göreceksiniz. bendeki araç 2005 astra g. sizde de böyledir muhtemelen.

bir deniyim sağol umarım olur..

bunu normal bir cama yaparsanız da, 2sn basıldıktan sonra otomatik kapanan cam, bu işlem sonucu otomatikliğini yitiriyor. aynı işlemi tekrar yapıyorsunuz sonra..
bilgi olsun diye söyledim :D
Benim corsada demin akü boşalmış. yolda kaldım. neyse rampada vurdurup çalıştırdım. bi baktım camlar otomatik kapanmıyo. sonra kurcaladım falan sağ cam kapanıyo sol kaldı otomatik kapanmadı. büroya çıkayım opelim netten bulurum dedim sayende buldum:) bu forumu seviyorum yahuuu:)
eve gidecem birazdan denerim...

arkadaşlar birde bir şey sorucam bu arka camları otomatik kapıyan modül var ucuz bir şey onu takarsak acaba uzakdan anahtardan cam açma kapama devre dışımı kalır yoksa eskisi gibi açıp kapaya bilirmiyim..

Son düzenleme:
Geri