uzaktan kumanda yardım

nonseyyah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba aracımın anahtarını düşürdüm uzaktan kumanda çalışmıyor. anahtarı sallayınca içinde ses geliyor. anahtar nasıl açılır? acaba ne olmuştur. yardımcı olursanız sevinirim.

tanıdık bir tv tamircisine gidersen o halleder ben öyle yaptım

kapıları anahtarla açtıktan sonra aracı çalıştırıyorsa pek sorun yoktur pil oynamıştır yerinden büyük ihtimal.

anahtarlar tırnaklıdır,yani saatçi tornavidalarıyla kolaylıkla açılabilir.korkmayın en fazla bir leğimlik işi olabilir diye düşünüyorum.yada en yakın elektronikle ilgili bir yer varsa (tv tamircisi,elektronikten anlayan herhangi bir arkadaş) ona verin o halletsin.

düğmesiz olan tarafı kendine çevir ufak tırnak var.çatalın ucunu taktır ileri doğru itle.ikiye ayrılıcak kızaklı.içinde pil yatağı var ayağı lehimden ayrılmıştır.elektronik.iye yaptır sakın para verme.ben olsam almazdım zevk meselesi yani:resimde koyayım hadi.kırımız çizgili yerden elinle ikiye ayır lehim yapamam diyosan benim gibi kağıt sıkıştır

Ekli dosyalar

• Resim-0006.webp
    Resim-0006.webp
    14.8 KB · Görüntüleme: 37
  • Resim-0007.webp
    Resim-0007.webp
    15.1 KB · Görüntüleme: 27
  • Resim-0008.webp
    Resim-0008.webp
    14.1 KB · Görüntüleme: 28
  • Resim-0009.webp
    Resim-0009.webp
    12.8 KB · Görüntüleme: 23
  • Resim-0010.webp
    Resim-0010.webp
    17 KB · Görüntüleme: 29
düğmesiz olan tarafı kendine çevir ufak tırnak var.çatalın ucunu taktır ileri doğru itle.ikiye ayrılıcak kızaklı.içinde pil yatağı var ayağı lehimden ayrılmıştır.elektronik.iye yaptır sakın para verme.ben olsam almazdım zevk meselesi yani:resimde koyayım hadi.kırımız çizgili yerden elinle ikiye ayır lehim yapamam diyosan benim gibi kağıt sıkıştır

En azından durum tespiti yapmak için anahtarın içini nasıl acacagini görebilirsin, güzel paylasim :good:

merhaba aracımın anahtarını düşürdüm uzaktan kumanda çalışmıyor. anahtarı sallayınca içinde ses geliyor. anahtar nasıl açılır? acaba ne olmuştur. yardımcı olursanız sevinirim.

Kumanda pilinin ayaklarının lehimleri kırılmıştır.
Yukarıda anlatıldığı gibi kumandayı söküp ayakları lehimletirsen çalışacaktır. Senkroze yapmandan sonra düzelecektir.

Bilgiler için teşekkürler aydınlatıcı ve ayrıntılı

Geri