ankarada yaşıyorum ve aracım 2004 model astra g aracı aldığımda kontak anahtarının uzaktan kumandası bozuktu bende bugüne kadar aracı bu şekilde kullandım ancak geçenlerde hava soğuk olunca kapının kilidi donmuş anahtar yuvasında dönmüyordu bende en iyisi anahtarın uzaktan kumandasını yaptırayım dedim ve bir oto elektrik ustasına gittim usta elinde bulunan çıkma devreyi benim anahtarın içine yerleştirdi ve bilgisayarla araca bağlanıp tanıtmaya çalıştı ama tanıtamadı bende neden olduğunu sordum ustada kontak termiğinden olabilir dedi bende parçaçılara kontak termiğinin fiyatını sordum ve orjinalini en ucuz 65 tl'ye buldum ama ustadan tam bir yanıt alamadığım için bu parçayı değiştirip değiştirmemekte kararsız kaldım bugün tekrar aynı sorun ile ilgili olarak başka bir ustaya fikir sordum oda kontak termiğinden olmayacağını söyledi ve aracı hafta içi getirip bir gün bırakın sorunu halledelim dediler ama ben onlarada pek güvenemedim başına böyle bir şey gelen veya böyle bir olayı duyan varsa bana bu konuda lütfen yardım etsin yoksa servise gidecem servistede yüksek fiyat talep etmelerinden korkuyorum açıkçası