Uygun fiyata akü nerden bulabilirim?

foreverforyou

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Yuasa marka 60A aküm alalı 3 yıl 2 ay oldu ve dolayısıyla artık son demlerini yaşıyor. Yeni akü alacağım ve özellikle sitede tavsiye edilen AC Delco yada Mutlu akülerinden birini almayı düşünüyorum. Mersin'de yada internette bu marka aküleri uygun fiyata bulabileceğim bir yer arıyorum, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Yuasa marka 60A aküm alalı 3 yıl 2 ay oldu ve dolayısıyla artık son demlerini yaşıyor. Yeni akü alacağım ve özellikle sitede tavsiye edilen AC Delco yada Mutlu akülerinden birini almayı düşünüyorum. Mersin'de yada internette bu marka aküleri uygun fiyata bulabileceğim bir yer arıyorum, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
yaf arkadaşım akünün de uygunumu olr yaff 72 a ri 130 olmalı inci akü al tak gitsin

yaf arkadaşım akünün de uygunumu olr yaff 72 a ri 130 olmalı inci akü al tak gitsin

evet, bende (inci formula) aldim çok iyi

mUTLU akü iyidir. Bende yeni aldım 90 amper 175 tl
72 amperlik 150 tl
60 amperlikte heralde 130 olmalı

Araçta tesisat varsa motor hacmide büyükse 72 amperlik al derim.. Normalde 60 amperlik araçlara 72 amperlik tkaıyorlar.

Eski akünüde 15 tl ye sayıyorlar.. Ona göre akü satan kişiyle fiyat konuş.

Neden 90 amper aldın. ?

bende çıkma akü var ama kargoyla yollanmıyo maalesef

gezerken gözü carptı gecenler ama tudor marka 60amp 99 ytl 72 amp 125 ytl koctaşda gördüm alanda vardı bayaa dikkatimi cekti bi bak derim varsa eger bulundugun yerde.

Geri