Üyelerimize Ücretsiz Op-com.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey hayat! Acılara borcum yok artık; mutluluktan alacağım var.*

Pes etsem bana yakışmaz, devam etsem gücüm yok. Gel ortada anlaşalım hayat.*

Ben hep seni unutmaya çalışıyorum ama hayat bana hep çalışmadığım yerden soruyor.*

Her hafta cami çıkışında yardım ettiği yoksula parası olmadığı için, arka kapıdan çıkan mahcup adamların hatırı için dönüyor dünya!*

Kaderin yönündeyim, hayatımın en zor rolündeyim. Ama unutma bu bir oyun değil!*

Hayat bazı kalplere mutsuz olmakla, duygusuz olmak arasında bir tercih hakkı tanır, daha fazlasını değil.*

Hayatımın erken dönemlerinde öğrendim ki eğer bir şeyi istiyorsan, biraz gürültü yapsan iyi olur.*

Biz öyle kimselere yerleştik ki, onlara göre dünya, sahibine iade edilmek üzere emanet edilmiş bir şey idi. Kolayca ve hafifçe ahrete göçmeleri de bundandır. (Hasan- Basri r.a.)*

Allah’ın abid ve zahid kulları ile sizin aranızda çok fark var. Onlar, dünya kendilerine teveccüh etmişken ondan kaçtılar. Size gelince, dünya size arka çevirdiği halde, siz onun peşine düşmüş gidiyorsunuz. (İbrahim bin Edhem)*

Allah’ın abid ve zahid kulları ile sizin aranızda çok fark var. Onlar, dünya kendilerine teveccüh etmişken ondan kaçtılar. Size gelince, dünya size arka çevirdiği halde, siz onun peşine düşmüş gidiyorsunuz. (İbrahim bin Edhem)*
Belki dünya hayatını tercih edersiniz. Halbuki ahret hayatı daha hayırlı ve bakidir. (A’la, 87/16-17)*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri