Üyelerimize Ücretsiz Op-com.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S?hipsiz ol?n v?t?nın b?tm?sı h?ktır,Sen s?hip olurs?n, bu v?t?n b?tm?y?c?ktır. -Mehmet Akif Ersoy*

Vurulup tertemiz ?lnınd?n, uz?nmış y?tıyor; Bir hil?l uğrun?, y? R?b, ne güneşler b?tıyor. -Mehmet Akif Ersoy*

Dedem koynund? y?ttıkç? benimsin ey güzel topr?k, Neler y?pmış bu millet, en y?kın t?rihe bir sor b?k. -Süleym?n N?zif*

Bu v?t?n topr?ğın k?r? b?ğrınd?, sır? d?ğl?r gibi dur?nl?rındır. Bir t?rih boyunc?, onun uğrund?, kendini t?rihe verenlerindir. -Orh?n Ş?ik Göky?y*

Bu v?t?n, çocukl?rımız ve torunl?rımız için cennet y?pılm?y? l?yıktır. -Must?f? Kem?l At?türk*

İns?n bu, su mis?li, kıvrım kıvrım ?k?r y?; Bir y?nd? ?k?n benim, öbür y?nd? S?k?ry?. Su iner yokuşl?rd?n, hep b?s?m?k b?s?m?k; Benimse ?lın y?zım, yokuşl?rd? sus?m?k. -Necip F?zıl KISAKÜREK*

V?t?n, ç?lışk?n ins?nl?rın omuzl?rı üstünde yükselir. -Tevfik Fikret*

Emre: Yamuk yumuk yazıyormuşsun, bende forum bozuldu sandım bi ara.

Benden eğerimi isteyin vereyim, ?tımı isteyin vereyim, ç?dırımı isteyin vereyim, f?k?t v?t?nımd?n hiç kimse bir k?rış topr?k istemesin vermem, veremem. -METE HAN*

Bir k?rış d?hi ols? v?t?n topr?ğını s?tm?m, zir? bu v?t?n b?n? değil milletime ?ittir. Milletim de bu topr?kl?rı ?nc?k ?ldığı fiy?t? verir. Çünkü bu topr?kl?r k?nl? ?lınmıştır, k?nl? verilir! -2. ABDÜLHAMİD*

Bu v?t?n, çocukl?rımız ve torunl?rımız için cennet y?pılm?y? l?yıktır. -Must?f? Kem?l At?türk-*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri