uydu alıcısı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cedoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ucuz birşey isterseniz Hiremco HD serileri var, fiyatına göre fena değiller, ben de evde kullanıyorum.

bende gold master almıştım 3 sene önce, 4 yıla girdi şimdi, kendiliğinden yayını kesiyo ve ekrana 0, bazen 8 yazıyo, o kanalı izleyemiyorum, ertesi gün bi başka kanalda yapıyo aynını, en iyisi next diyo ustalar,

ben 1 sene next egıtımı aldım uydu kurulumuda sertıfıkam var next okadar basıt cok kullanışlı uydudan guncelle flas bellekle guncelle hersey super next 2000 cxplus usb bır aıle ıcın kullanışlı makına super ötesı göruntusu var hızlı sımdı hd lerıde cıkmış onlar daha guzell next uydu konusunda cok ıyı next destek saglıyor cıhaza ben problem yasıyan duymadım suana kadar

next ve neta çok kullanışlı cihazlardır bilirsiniz digital receiver'den önce analog receiverler vardı babam neta getirmişti istanbuldan 5 6 sene sorunsuz kullandık digital receiver çıkınca nasıl olduysa vestel almış oda bin pişman :D zaten hayatta sevmez vesteli arçeliği :) 3 4 senede bir kafası bulanıyo yazılım atıyorum sonra bir yeri yanıyo yada diyotlar şişiyo :) dijitürk aldık oda vestelin cihazını verdi 4 ayda kendı kendıne kitleniyo :) nextstar alın kesinlikle pişman olmazsınız ;) + hdmı çıkısı hd yayını okumadıktan sonra scart girişindeki kadar kaliteli görüntü aktarır ;)

hiremco fx turbo hd baktım bugün . kullanan varmı nasıl bir makina?

x3 kullanıyorum, aynı makine. Fena değil, kanal geçişleri hızlı, HDMI çıkışı da gayet kullanışlı. Kart paylaşım yazılımı da atabiliyorsun üstüne. Servisleri İstanbulda ve oldukça yardımcı oluyorlar, 2009 yılı üretimlerinde tuner arızası vardı, gönderdim 3 gün içinde değiştirip geri gönderdiler.

al next arkana bakma ;)

koyarım resım abı benım begendıgım den sana ılan eklıyım hd lı lazım sana galıba :D

Geri