ustalar çözemıyor yapamıyor

tandogan82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2000 model vectra cdx ım ıle kaza yaptım sag on sag arka kapım orjınalı ıle degıstı bagac tarafı sola egıldıgı ıcın aracım robot ıle duzeltıldı hersey buraya kadar guzel ama aracımın sag on kapısı tam olarak eskı halıne dondurelemıyor kapı kusakları tam oturuyor ama camurluk ıle kapı arasındakı bosluk barız sekılde genıs kapı ortuldugu zaman ıse serce parmagım gırecek sekılde yukarıda duuyor bu durumda yol sesını oldugu gıbı ıcerıye alıyor herseyı yapmam denememe ragmen yapılamadı bu b kasaların kapıları tum modellerıne gore aynımı gl gls cd cdx elegance kapılarının olculerı aynımı yoksa cdx farklımı yardımcı olursanız sevınırım ankarada ıkamet etmekteyımm tavsıye edecegınız ben bunu yaparım dıyen bır usta var ısede sevınırım gelıp yaptırırım

forumun kurucusu abımız halledebılır bır danış ıstersen ona anasayfada opelparcacı.com olan kısıma yaz bırde

güzel bir resim rica etsek!

tam emin değilim ama 99-01 model ile 96-99 model b kasa kapıları ölçü olarak farklı diye biliyorum ama yanlışta olabilir arkadaşlar gerekli cevabı verecektir çünkü o kadar masrafa karşı yapılan iş bu durumda içinize sinmeyecektir inşallah düzelir

Geri