USB 8 ve 16 gb.

alahan1963

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, tümü de 2 gb.kapasiteli usb lerimi değiştirmek istiyorum.Bu nedenle almadan evvel sormak istedim.
1-) Araçlarında 8 ve 16 gb.kapasiteli usb kullanıp da bir sorun (okuma problemi, görmeme problemi ,kapasite büyüdüğünden yavaşlık problemi vb.)yaşayan var mı?
2-) Hızı , kullanışlılığı vb.nedenlerle özellikle önerebileceğiniz bir marka var mı?

Sevgilerimle..

Ynt: USB 8 ve 16 gb.

Flash bellek deyince ilk aklıma gelen marka Kingston'dır. Usb flash belleğin öncülerinden.
İlk aldığım flash ubs 256 mb kingston flash bellek idi ve yıllarca kullanmıştım.
Bu tercihi yaparken görselliğe mi önem veriyorsunuz, ekonomik olmasına mı yoksa işlevselliğe mi buna karar vermek lazım

İki tane link vereceğim burda en iyi 10 flash bellek sıralaması var, test edilmiş
http://www.chip.com.tr/top10/USB-Bellek_19.html
http://realitypod.com/2010/12/top-10-usb-flash-drives/

Benimki Toshiba. Ve bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı sağolsun. İlk zamanlar kıytırık bir marka denemiştim(şimdi hatırlamıyorum adını, attım gitti zaten), üstelik Fat32 olarak formatlamama rağmen çalışmamıştı aracımda.

Demek ki, kaliteden de anlıyor bizim araçlar:)

USB Kapasitesinin sorun yaratıp yaratmayacağı konusunda görüş bildirmek isteyen yok mu arkadaşlar? Herkes 2 Gb mı kullanıyor yoksa??

Ben hp 16 gb  bellek kullanıyorum.Hiçbir sorun yaşamadım.Yanlız dosya sistemini fat 32 ayarlamanız gerek yoksa araç usb belleği görmüyor.

almışken 16 gb. alın sn.alahan1963
16 gb da fat olarak formatlandıysa herhangi bir problem olmaz

bence de 16 gb alın

Ben 8gb kullanıyorum daha bi sıkıntı cıkmadı inşallah cıkmaz fat formatı fln anlamam ole :)

flash belleği ilk aldığınızda sağ tıklayıp biçimlendirin daha iyi çalışması için :)

16 gb lik flash sorun çıkarmıyacaksa bende 16 lık düşünüyorum

Geri