Ürün Sattım Ödemeli Nasıl Gönderirim.

Bu işlerdeki favorim gittigidiyor.

Arkadaşlar Merhabalar,

Bir İlan sitesi Aracılıgı İle Ürün Sattım, Cihazı Gondericem Fakat Parayı Göndermezse Kötü Olur :) PTT Ye Falan Sordum Boyle Bir Hizmet Yok Dediler. Yurtiçi Kargonunda Firmalara Veriyormuş Bu Hizmeti Oda Olmadı.. Güvenli Sekilde Gönderebilecegim Yöntem Varmı ?

kesinlikle ptt ile guvenli bir sekilde gonderebilirsin... karsı taraf odemeli sistemi var.. mesela urun 200 lira ise ve kargo ucreti 5 lira ise alıcı kapıda 205 lira odeyerek urunu alabiliyor... daha sonra sizde herhangi bir ptt ye gidip, ürünü gonderirken size verdikleri belge ile 200 liranızı alıyorsunuz... ama sanırsam 200 tl uzerinde kucuk bir komisyon alıyorlar ama %7 yada %10 olmadıgı kesin.... bizzat denedim ve tavsiye ederim...
saygılar...

Cengiz bu işin kuralı önce para sonra kargo, sakın para hesabına geçmeden malı gönderme.

kesinlikle ptt ile guvenli bir sekilde gonderebilirsin... karsı taraf odemeli sistemi var.. mesela urun 200 lira ise ve kargo ucreti 5 lira ise alıcı kapıda 205 lira odeyerek urunu alabiliyor... daha sonra sizde herhangi bir ptt ye gidip, ürünü gonderirken size verdikleri belge ile 200 liranızı alıyorsunuz... ama sanırsam 200 tl uzerinde kucuk bir komisyon alıyorlar ama %7 yada %10 olmadıgı kesin.... bizzat denedim ve tavsiye ederim...
saygılar...

Hımm Bana burada ptt boyle bi hizmet yok dediler baska birsubeye gittim varmış :) yarın o şekilde yapayım çok teşekkür ederim :)

Geri