18 Eyl 2007 #1 horizon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Nis 2007 Mesajlar 683 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Bu cuma urlaya kartal menteşe gidiyorum ama nereden gidilir bir fikrim yok. Eğer bir bilen varsa ve söylerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler... Son düzenleme: 18 Eyl 2007
Bu cuma urlaya kartal menteşe gidiyorum ama nereden gidilir bir fikrim yok. Eğer bir bilen varsa ve söylerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
18 Eyl 2007 #2 A AhmetH Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Tem 2007 Mesajlar 676 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 izmire doğru gel.. otobandan hiç çıkma.. çeşme yi takip et.. aydından girdiğin zaman taa izmir den çıkarsın... hemen çeşme sağa ayrılır... orası izmir çevre yolu... çevre yolundan çeşme otobanına bağlanacaksın... ordanda urla çıkışından çıkarsın... basit yani... izmire gel çeşme yi takip et sürekli.. urla dan çık ..
izmire doğru gel.. otobandan hiç çıkma.. çeşme yi takip et.. aydından girdiğin zaman taa izmir den çıkarsın... hemen çeşme sağa ayrılır... orası izmir çevre yolu... çevre yolundan çeşme otobanına bağlanacaksın... ordanda urla çıkışından çıkarsın... basit yani... izmire gel çeşme yi takip et sürekli.. urla dan çık ..
18 Eyl 2007 Konuyu Başlatan #3 horizon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Nis 2007 Mesajlar 683 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 sağol tşk ederim kardeşimin yemin merasimi var o yüzden gidiyorum
18 Eyl 2007 #4 A AhmetH Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Tem 2007 Mesajlar 676 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 anlıyorum... izmir/urlaya bu şekilde çook rahat ulaşırsınız.. ancak kartal menteşe dediğiniz yeri tam bilmiyorum... heralde onuda sorsanız hemen tarif ederler .
anlıyorum... izmir/urlaya bu şekilde çook rahat ulaşırsınız.. ancak kartal menteşe dediğiniz yeri tam bilmiyorum... heralde onuda sorsanız hemen tarif ederler .
18 Eyl 2007 #5 elze Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Haz 2007 Mesajlar 443 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 slm urlada acemi birliği var mı? foca olmasın ?
18 Eyl 2007 Konuyu Başlatan #6 horizon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Nis 2007 Mesajlar 683 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 elze' Alıntı: slm urlada acemi birliği var mı? foca olmasın ? Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim orada, kamptalar yemin törenleri var. Son düzenleme: 18 Eyl 2007
elze' Alıntı: slm urlada acemi birliği var mı? foca olmasın ? Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim orada, kamptalar yemin törenleri var.
18 Eyl 2007 #7 elze Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Haz 2007 Mesajlar 443 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Pardon !!! YanliŞ Yere Gİtmenİ İstemedİm Ondan Bİrkere BENİM BAŞIMA GELDİ YUKARDAKİ TARİF DOGRU ONU TAKİP ET TEKRAR KUSURA BAKMA Son düzenleme: 18 Eyl 2007
Pardon !!! YanliŞ Yere Gİtmenİ İstemedİm Ondan Bİrkere BENİM BAŞIMA GELDİ YUKARDAKİ TARİF DOGRU ONU TAKİP ET TEKRAR KUSURA BAKMA
18 Eyl 2007 Konuyu Başlatan #8 horizon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Nis 2007 Mesajlar 683 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 elze' Alıntı: Pardon !!! YanliŞ Yere Gİtmenİ İstemedİm Ondan Bİrkere BENİM BAŞIMA GELDİ YUKARDAKİ TARİF DOGRU ONU TAKİP ET TEKRAR KUSURA BAKMA Genişletmek için tıkla ... olurmu öyle şey ne kusuru... teşekkür ederim
elze' Alıntı: Pardon !!! YanliŞ Yere Gİtmenİ İstemedİm Ondan Bİrkere BENİM BAŞIMA GELDİ YUKARDAKİ TARİF DOGRU ONU TAKİP ET TEKRAR KUSURA BAKMA Genişletmek için tıkla ... olurmu öyle şey ne kusuru... teşekkür ederim