üniversite ?

Kardeşim kocaeliyide dene derim hocaları çok kaliteli ve iyi eğitim var. mekanda fena değil. istanbula yakın ve en önemlisi körfez pistimiz var:D

Kayseri büyük ve güzel bir şehir ama üniversite öğrencisi için asosyal, bilgin olsun.

Moskova nin uzerine tanimam ))))

ben afyon kocatepe mezunuyum tavsiye ederim .ahmet necdet sezer kampüsü bir harika olmuş sitesine girip bakabilirsin www.akü.edu.tr arkadaşların çoğu izmirli oluyor zevkliydi

Moskova nin uzerine tanimam ))))
ne karıştırıyon abi şimdi moskovayı :D

tr içinde :D eskişehir öğrenci cenneti

okul olarak da ben mezun olduğum okuldan memnunum,
osmangazi üni.
mühendislik fakülteleri heryerde ortam olarak biraz sönük olsa da, allah kimya mühendisliğini kurandan razı olsun :) ortamı renklendirirlerdi hep :):)

ben liseyi eskişehirde okudum,eskişehir güzel yer,ama osmangazi üniversitesini sevmiyorum mühendisliğin,liseden bozma gibi sanki,ama anadolu üniversitesinde bir bölüme girersen süper olur tek geçerim,ben gazi makina mühendisliği mezunuyum,okulumdanda çok memnundum,puanın tutmaz sanırım,dokuzeylülü de tutmaz,bence eskişehiri tek geç,hızlı trenle gel git,antepi boşver,piyasada hiç görmedim antep mezunu,bi zamanlar odtünün pilot universitesiydi sanırım,kayseride sıkar seni sakın düşünme,öğrenci şehirlerini tercih et,kırıkkaleyide düşün alternatif olarak,ankaraya yakın çünkü....

ben liseyi eskişehirde okudum,eskişehir güzel yer,ama osmangazi üniversitesini sevmiyorum mühendisliğin,liseden bozma gibi sanki,ama anadolu üniversitesinde bir bölüme girersen süper olur tek geçerim,ben gazi makina mühendisliği mezunuyum,okulumdanda çok memnundum,puanın tutmaz sanırım,dokuzeylülü de tutmaz,bence eskişehiri tek geç,hızlı trenle gel git,antepi boşver,piyasada hiç görmedim antep mezunu,bi zamanlar odtünün pilot universitesiydi sanırım,kayseride sıkar seni sakın düşünme,öğrenci şehirlerini tercih et,kırıkkaleyide düşün alternatif olarak,ankaraya yakın çünkü....
tepki olarak algılama da, sanıyorum aynı dönemlerde mezunuz,
osmangazinin liseden bozma olduğunu düşündüren nedir?

yok neden öyle alayım,ilkokul ortaokul ve lise arkadaşım orada okudu,metehan demircan belkı tanırsın,bu onun yorumuydu,bende bi kere gittim,anadoluyla kıyaslayabilir misin?

metehanla beraber mezun olduk, çerkezköyde de görüşmüştük bikaç kere :)
şimdi nerelerde hiç bilmiyorum.

bazı hocalar için öyleydi ama bunu biçok okuldan mezun olan arkadaşlardan duydum.
anadolu kampüs vs. olarak gelişmiş bi yer büyükerşen el atmış oraya zamanında biliyosun.

kampüs bizi bitirirken yeni yapılanıyodu güzel olmuştur artık diye düşünüyorum,
ama eğitim kalitesi olarak, büyük ve çok bilindik üniversitelerden hariç diğer okullardan bi eksiği olduğunu düşünmüyorum.
büyük başarıları olan saygın bilim adamları hocalarımız da vardı, 9-5 memuriyet olarak okula gelip giden de...

ok hakan,metehanı tanımayan yoktur zaten,şimdi çorluda ego diye bi şirkette ev falan aldı,rahatı yerinde,everecez kız bakıyoruz:)senınde aklında olsun....iyi günler

Geri