Umarım size bi faydam dokunur...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan posion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

posion

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bildiğiniz üzere yeni opel astra aldım aracımdan çok memnunum az yakıyor performansı iyi tam bir aile arabası opel corsa dan sonra...
Yanlız aracımda 1000 devirle 2000 devir arası tekleme problemi vardı ara ara yapıyodu mide bulandırıcı bişey araç yüksek devirde hiçbir problem yok özellikle yokuşlarda küçük devirde tekleme vardı Landirenzo sıralı tüp var üzerinde benzinde bu problem yok.

Ankarada iç anadolu bölge sorumlusu olan Landirenzo firmasına gittim aracı bilgisayara bağladılar basınç değerleri yüksek çıktı hemen 2 tuşla hallettiler değerleri düşürdü şimdi maşallah hiç bir problem yok forumda okudum bi çok arkadaş tekleme problemi yaşıyo kimi egr valfından kimi bujilerden diyor kimi ateşleme bobini diyor boşyere kimse para harcamasını istemediğim için paylaşmak istedim sizlerle...

Tesekkurler paylasım ıcın :)

Önemli değil

ayni problem bizim vectra da da vardi.ilk önce egr valfini temizlettik, yine teklemeye devam etti.megerse 2003 vectra c lerin bujileri tek tirnakliymis, bakimda cift tirnakli ( yada tam tersi :) )takmislar. bujileri degistirdik problem kalmadi

Aynı problemi Astraya Atiker takıldığı gün yaşamıştım...

evet bi çok kez okudum umarım sizlere faydam dokunur

Geri