uludağ üni. den kimse var mı

eskikasa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar,
işle ilgili bi sıkıntımı çözmek için uludağ üni. ısıtma-soğutma iklimlendirme bölümüne ulaşmam lazım. internetteki telefonlara ulaşamıyorum bir türlü, orada okuyan eden tanıyan bilenlerden bi iletişim bilgisi alabilir miyim?

valla mallar gümrükten açık beyannameyle gitmiş :D ne demekse :D
bi yazı almamız lazım yoksa çok iş çıkacak. üniversite kaç para ister onu bilmem, iletişim bilgisine bi çay ısmarlarım :D

pisküvide benden.. yokmu bizi iliştirecek biri?

Pardon uludag unıversıte mı yalova unı mı ? Ben bu 2sını karıstırıyorumda yalova ıse yardımcı olabılırım bende ıstanbulda aynı bölumu okuyorum , yalovada arkadaslarım var ..

Son düzenleme:
bursa uludağ üniv. , Yalova üni hiç duymamıştım.
haydi yok mu çayla pisküvit isteyen??

orda okuyanlar suan sanırım konuyu görmedıler :)

ibrahimin kia konularına mı yazsam ne :rolleyes:
en çok hit alan konular onlar :D

hakancım ben sordum şimdi bizim yegen'e ve attıgı msjı yazıyorum sana .. :D

Abi öğrenci işlerine sonra solediign bölümün bulunduğu binaya gittim onlara numara bulunmuyomuş o bölümün hocalarindan bilgi alinabilirmiş malum öğrenci olmadığından da hocayi da bulamadım malesef yardımci olamicam abi ama ben yarın da gelcem yarında bakarım en geç pazartesi günü öğrenirim size çok acil mi lazım

bende bize acil lazım dedim böle bişey var mı ya telefonu nasıl olmaz ki bi bölümün ya anlamıyorum vallahi billahi ... :mad:

Turgay çok teşekkür ederim ilgine.

valla üniversiteler bi garipmiş :) öğrenciyken farketmemişiz

kendi okulumu aradım tanıdığım hocalar bölüm başkanına bi yaz o yardımcı olur dediler hala bi ses yok bi de onu aricam şimdi.

uludağ üni. ulaşılmaz bi yermiş demek

Geri