Uff Yine Radar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Capt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Capt.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Emniyet teşkilatı 1 ocakta yeni yılımı kutladı, hem de zamlı tarifeden:)
Şehirdışı yollarda azami süratin 90 km'nin üstüne çıkartılması lazım artık. 3 hafta önce 105 le bu seferde 113 le radara girdim.

:kop::kop:Nice yillara deyeceğim ama bu gidişle radarla akraba olacaksiniz.

Yeni yılan nasıl girersen öle gidermiş Geçmişmolsun

geçmiş olsun. yaa aslında yolları hız şeritlerine ayıracaklar. 100+ şeridi olacak tabi mesela max 150 olacak. 100 km nin altına inemeyeceksin o şeritte. ne güzel olurdu değilmi= :D

geçmiş olsun. yaa aslında yolları hız şeritlerine ayıracaklar. 100+ şeridi olacak tabi mesela max 150 olacak. 100 km nin altına inemeyeceksin o şeritte. ne güzel olurdu değilmi= :D

Saolun Arkadaşlar, hayır kızdığım saçma sapan yerlere kurulması, geçen yediğim cezada sağ tarafı kullanılmayacak derece de kötü bir yoldaydı, o kadar ki kamyonlar bile kullanmıyor(karamürsel girişi yalova tarafından) 90 km ile hız sabitleyiciyle gittim tüm gün orda mecbur sola geçince na nay:)

Bahadır bu arada fikrini tuttum:good:süper olurdu valla.

geçmiş olsun öncelikle..

bu arada, Bahadır, gerçekten çok güzel fikir.. :good:

Son düzenleme:
Bahadırın fikri süper valla amerikada öyle bir uygulama var galiba çok ta işe yarıyor

geçmiş olsun... ama kurallara uymak lazım..

Atilla Kaptan geçmiş olsun, aman dikkat diyim

""Geçmiş Olsun Atilla...

Yeni yıla nasıl girersen öyle olur denir inşallah bu bir hurafedir;)""