Ufak Kaza :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RIDVAN1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun,park yerinde kapısını çat diye açıp çarptıran ve aldırmayan insanlara gıcık oluyorum

gecmiş olsun tampon yan sanayimi ??

boyaya gerek yok çamurluğa pasta cila+düzeltme yapılır.tampon boyanabilir lokal

geçmiş olsun allah daha kötülerinden saklasın cana gelmesinde ;)

gecmis olsun ridvan kardesim...evet ne yazikki insanlik, sevgi, Allah korkusu öldü...
unuttular kul hakki ne kadar kötü...
gecmis olsun...

Öncellikle Herkesden Allah Razı Olsun Hepimizi Allah Esirgesin.
Çamurluğu Boyatmıcam. Pasta+Cila Düzeltiricem Öyle Halletiricem. Tampon Şimdilik Böyle Kalıcak 1 Haftaya Kadar Araba Halepe Gidiyor Triptirik Çıkmasını Bekliyoruz Burda Sisli Tampon Orj. Aynı Renk 200Tl Orada. 75TL. İstersen Altına GT Karlık Alıyosun 20Tl Fark Vererek. Oradan. Arabaya Bir 750 Flan Harcatıcam German Style :)

Geçmiş olsun hocam .

Kaskonuz var ise otoking'de ufak hasar diye kaskonuz delinmeden yaptırabiliyorsunuz...

Benimde başıma geldi. Parktan çıkarken görmemiştim. Bir araca Sürttürdüm. Benim araçta bir şey yoktu ama aynı sizin aracınız gibi aşınmalar oldu karşı araçta. 5 ~ 10 dk araç sahibini bekledim gelen olmadı giden olmadı. Kartvizitimi arabanın camına iliştirdim. Pamponunuz için çok üzgünüm. Kartımdan bana ulaşın hasarınız neyse halledelim diye not bıraktım. aradan 1,5 ay geçti ne arayan var ne soran. Kartıda iyi sıkıştırdığım halde umarım düşmemiştir. Kimsenin ahını almak istemem sonra acısı 1.000 kat olarak çıkıyor benden (Deneyimle sabittir:))

Aynen Dorudur Abicim Ufacık Bir Şey Çok Şeylere Mal OLuyor Orda 100Tlden Kaçıosun Ama İlerde Bin Katı Çıkıo Karşına Sizin Gibi İnsanlar Çok Az Kaldı Hocam :)

Geri