Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Babamın dikkatsizliği yüzünden arabanın ön tarafını kaldırıma vurdu:S Geri vites yerine 1e takınca birde eğim vardı direk sol taraf girdi kaldırıma.Babam bir yer biliyorum boyattırıyım diyor ama ben kararsız kaldım sizden fikir alıyım dedim.Sizce naptırıyım ???
albertxx kardesım gecmıs olsun bence sen hemen orayı yaptır derım cunkku oraya her bakısında kıllanacaksın bılıyorum belkı başkası orayı bılmez aama orayı sen bılıyorsun bu adama koyuyor ıste bı daha aklında bulunsun acemmı şoförlere araba verme steeringwheel babandan hemen tahsıl et faturayı
Nanisa valla babam acemi değil günde 10 araba kullanan biri bmw kullanmış gün içinde bizim gibi mandallı olmadığı için geri vites 1in olduğu yerde o yüzden ileri gitti İç davlumbaz nolur bilmiyorum ön taraf cidden rahatsız ediyor:S
Nanisa valla babam acemi değil günde 10 araba kullanan biri bmw kullanmış gün içinde bizim gibi mandallı olmadığı için geri vites 1in olduğu yerde o yüzden ileri gitti İç davlumbaz nolur bilmiyorum ön taraf cidden rahatsız ediyor:S
Elle siyah parçayı içeri soktum yerleri sağlam gibi duruyor ama bakalım daha karar vermedim naptırcağıma tamponu düzelttiriyim mi kalsın mı nerde yaptırıyım boya mı yaptırıyım mini onarımda napıyorlar
Elle siyah parçayı içeri soktum yerleri sağlam gibi duruyor ama bakalım daha karar vermedim naptırcağıma tamponu düzelttiriyim mi kalsın mı nerde yaptırıyım boya mı yaptırıyım mini onarımda napıyorlar
izmitte oturuyorum babam götürücek bakalım davlumbaz yapılır fazla sorun çıkmazda ön tarafı boyatmadan kurtarmaya çalışcam artık babama kalsa boyatıcak hemen.