Ufak Kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musician
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

musician

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Dün Bilkent otoparkta yine dikkatsiz bir sürücünün hışmına uğramış bulunuyorum. Sağa dönmek için önümdeki duran ve yolu tıkayan aracın arkasında beklerken öndeki araç birden geri manevra yapmaya başladı. Saniyesinde selektör yapmama ve hemen kornaya abanmama rağmen de çarpana kadar beni algılayamadı. Halbuki insan geri hareket etmeden önce bi arkasına bakar değil mi ? Ben geri vitese geçip kaçana kadar iş işten geçti zaten.

İndiğimde kızın eli ayağı titriyordu. Sinirden arkana baksana falan gibi bir kaç laf ettim. Sonra baktık araçlarda çok da gözle görülür birşey yok neyse dedim o sinirle ve gitmesine müsaade ettim tutanak falan tutmadan. şimdi çok pişmanım çünkü daha yeni farkediyorum ön panjurdaki opel logosunun olduğu o gümüş rengi kısım kırılmış. Ve kaputun ucunda da hafif göçük gibi birşey var boya da kalkmış inceden.

m2jp3.jpg

֜stteki resim temsili gerçek fotoğraf ekleyemedim.
ևıkmacılarda sadece o gümüş rengi kısmı (plastik galiba?) bulma şansım var mıdır sizce ? Yoksa direk o panjur mu değişecek komple çünkü fiyatı 250 lira en az internetteki çıkmacılarda...  walll

Ynt: Ufak Kaza

geçmiş olsun

Geçmiş olsun..

Onden dokununca ilk kirilacak yer orasi.
Dediginiz gibi servis fiyati 300-350 civari.
Cikmacilarda varsa alabilirsiniz ama kalsin bence. 

Çok geçmiş olsun. Ver ehliyeti gitsin mantığının sonucu bunlar işte. Geri geri giderken insanda ezebilir böyle araba kullanacak kapasitede olmayan ahmaklar. İnsanların canıyla ve malıyla bu kadar ucuza oynanması beni çok kızdırıyor.

B֜LENT link' Alıntı:
Onden dokununca ilk kirilacak yer orasi.
Dediginiz gibi servis fiyati 300-350 civari.
Cikmacilarda varsa alabilirsiniz ama kalsin bence. 

Dediğiniz gibi eğer bir tek o gümüş kısmı ucuz bi fiyata alamazsam sanırım yaptırmam.

GNSpower link' Alıntı:
Çok geçmiş olsun. Ver ehliyeti gitsin mantığının sonucu bunlar işte. Geri geri giderken insanda ezebilir böyle araba kullanacak kapasitede olmayan ahmaklar. İnsanların canıyla ve malıyla bu kadar ucuza oynanması beni çok kızdırıyor.

Aynen katılıyorum. Düşündükçe sinirlenmemek elde değil oradan dediğiniz gibi bir yaya da geçiyor olabilirdi. Ehliyeti olan ve azıcık kafası çalışan bir sürücünün geriye giderken bakacağı ilk yer arkadır zaten. Ama böyle amaan ne olcekki yeaa diye garip bir cahil cesaretiyle araç kullanan arkadaşlar oldukça böyle kazalar da kaçınılmaz oluyor.

Karşımdaki kız olduğu için ve gerçekten korkmuş ve pişman gözüktüğü için çok da üstüne gitmek istemedim o anda ama bu da bana ders oldu işte karşıdakinin gözünün yaşına bakmayacaksın ve ne gerekiyorsa yapacaksın ki (tutanak tutmak vs) onun da aklı başına gelsin..

geçmiş olsun kazalar küçükte olsa tutanak tutmak lazım

Geçmiş olsun....

Geçmiş olsun.

Geri