• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Ufak bir talihsizlik,yardiiiim

earnhardtt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yolda anlayamadigim bir sekilde sag on camurluga tas geldi ve sonuc bu.mini onarim mi yoksa bu sekilde mi kalsin,ne onerirsiniz? mini onarimda boya sart tabi ki,satarken problem yasar miyim? tesekkurler...

Ekli dosyalar

• fotoðraf 1-2.webp
    fotoðraf 1-2.webp
    18.9 KB · Görüntüleme: 168
  • fotoðraf 2-2.webp
    fotoðraf 2-2.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 167
Ynt: Ufak bir talihsizlik,yardiiiim

öncelikle geçmiş olsun ben olsam hiç oynamazdım, satarken inanın bu şekilde daha kolay satılıyor fiyatı düşmeden, önceki arabamda buna benzer vardı hiç oynamadım ve hemen ilk arayan alıcıya sattım.. ama boya olunca insanın aklında şüphe oluyor yinede..

Geçmiş olsun. bence nazarlık olarak kalsın. boyattırmayın rötüş yaptırın serviste.

Bende rütuşla bırakın derim, boyatmaktansa pas yapmayacak şekilde önlemi alınsın kafi.

Geçmiş olsun, iyi bir usta boyasız şekilde %60 70 varan bir düzeltme yapabilir.

cok tesekkur ederim,sagolun.bende boya taraftari degilim sadece cok rahatsiz ederse yaptiririm.autoking de sordum yalnizca vakumu ama boya catlayabilir gibi bir sey dediler.veya istanbulda iyi bir usta tavsiye edebilecek olan var mi acaba?

benim eski aracımda bundan biraz daha fazlası vardı , boyatmadım . Bence de  boyatmayın  045thumbsup

Boyaya hıc gerek yok nazarlık yapın kalsın bence

Geçmiş olsun boyasiz islemle goze batmayacak derecede duzeltme olur kanımca

Geçmiş olsun. Buna benzer bir olay da ben yaşamıştım. Şuan üzerinde duruyor.

Geri