Ufak bir hasar kapıda dalgalanma.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hanz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hanz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaş otoparktan çıkarken sağ kapı üstünde gitmiş gelmiş cizikler derin ayrıca kapıının saçında deforme var yandan bakılınca dalgalı gozukuyor? önerebilicek güzel usta varmı Ben boya olmamasından yanayım ama bu durumda böyle boyatcaz gibi bir parça boya olcak araçta endişeliyim rutuş atıp öylemi binsem acaba diye.

[img=447x600]http://p1311.hizliresim.com/1h/n/uqdzn.jpg[/img]

[img=447x600]http://p1311.hizliresim.com/1h/n/uqdzs.jpg[/img]

Ynt: Ufak bir hasar kapıda dalgalanma.

Bayagi cizilmis bence boyatin
Rutus orda cok siritir.
Goze batar.

Geçmiş olsun, bencede Rötuş değilde boya daha uygun olur.

Bencede boyat abi.Çizikler çok derin,satarken sıkıntı olacağını düşünüyorsan fotolarını çek sakla.Zaten arabada darbe yok.Sürtme var sadece.

ben olsam rötuş yaptırırdım o kadar da sırıtacagını sanmıyorum en azından satarken 1 parca boyalı demem pireye kızıp yorgan yakmak misali aşırı derecede kötü olmayan bir kaç çizik icin bir kapısı boyanacak parca boya olsa bile satarken boyacının incelemesinde bu kapı boyalı diyecek şu kadar parca boyanmış demeyecek şahsi fikrim verilen kararlara elbette saygı duyarım gecmiş olsun

Geçmiş olsun . Bence boyatın siyahta rötüş göze batar.foto çekin satacağınız zaman gösterirsiniz alan kişiye

Öncelikle geçmiş olsun...
Rütuş ile düzeleceğini sanmıyorum. Aracınızı uzun yıllar kullanacaksanız plakanın da görüneceği şekilde bolca fotoğraf çekin ve boyatın derim.
Satarken, alıcı gözüyle (şahsi görüşüm) baktığımda bu şekilde sürtmeden kaynaklı boyayı dert etmem. Tabi ülkemizdeki birçok kişinin de boya takıntısı olduğunu unutmamak gerek.

daha önceki aracımda sol arka kapıyı bu şekide sürtmüştüm....rotuş yaptırdım ancak sonradan boyatmak sorunda kaldım...bu tür çizikler rotuşla kapanmıyor, boyatın  ancak fotoları çekin...

ercan_0636 link' Alıntı:
...  boyatın  ancak fotoları çekin...

Abi ben de boyanması gerektiğini düşündüm ve benim de aklıma ilk olarak fotoğraflarını çekmesi gerektiği geldi.

Sonra düşündüm de: biz, görüp de yorum yapabildiğimize göre çekmiş zaten ((: Bende biraz ''laz''lık var, sen de biraz dalgındın galiba ((:

Bu arada geçmiş olsun Sn. Hanz, Allah beterinden korusun...

fotoğrafını çekip boyatın bence, çünkü aksi halde her araca binerken gözünüze batacak
o yüzden boyatmanız en mantıklısı

Geri