ufak bir buluşma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulas79

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
bugün akşam üstü Hakanla (ozgun88) sonax Kuşadasında ufak bir yıkama buluşması yaptık biraz sohbet ettik ben araçlarımızın kronik kaliper sesini onun aracındada gösterdim ,biraz zaman olsaydı bendeki sprint boosterı onun  araca takıp deneyecektik inşallah oda ileriki buluşmamızda olucak sadece tek poz foto çeke bildim artık kusura bakmıyacaksınız :)

eax1.jpg

Ynt: ufak bir buluşma

Konu dışı ama keşke bu araç tamponları makyajlanmasaydı, yeni araç almak istesem sırf o kromlu tampon yüzünden vazgeçerim. Sağdaki eski tampon favorim

Bana makyajlı kasanın sis farı ve Opel logosunun olduğu ızgara daha zarif görünmeye başladı, sadece plakanın olduğu boyasız siyah alana alışamadım, aracın yuvarlaklık - dolgunluk algısını bozuyor biraz.

bilseydim ben de katılırdım size Aydın'da boş boş takılıyordum :)

@ftertezzek link' Alıntı:
bilseydim ben de katılırdım size Aydın'da boş boş takılıyordum :)
kuşadasına gelirseniz mesajlaşalım forumdan,ufak bir buluşmada siz varken yaparız:)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bana makyajlı kasanın sis farı ve Opel logosunun olduğu ızgara daha zarif görünmeye başladı, sadece plakanın olduğu boyasız siyah alana alışamadım, aracın yuvarlaklık - dolgunluk algısını bozuyor biraz.

ön tampon için öyle katılıyorum, ama arka tampondaki krom çıta hiç hoşuma gitmiyor

gerçekten çok faydalı bi buluşma ve sohbet oldu 2.buluşmamızda ilk buluşmamız gibi. Ayrıca Ulaş'tan öğreneceğim çok şey var maşallah inceden öğreniyorum bende  special_Yeah

1.3 dizele sprint boosterı takıp kısmetse birde video çekebilirsek forumumuz için paylaşırız

kuşadası'nda oturan yolu düşen herkesi ve sayın @ftertezzek sizi de bekleriz aramıza kahve içmeye ve araba sohbeti yapmaya  steeringwheel

YAşASIN ASTRA KARDEşLİğİ  dancee

kenangokhan link' Alıntı:
ön tampon için öyle katılıyorum, ama arka tampondaki krom çıta hiç hoşuma gitmiyor

Doğru, arkadaki krom çıta biraz zorlama olmuş ben de hala alışamadım, belki zamanla.

Yahu Izmir'e de gelin burada da buluşalım. ((:

Doğan sen de ben de Kuşadası'na gidelim.Ulaş ve Özgün de olsun.Tabi şimdi Kuşadası'na cascadayı da getirmen lazım.O artist pozunu bir de ada sahillerinde çektir.Biz de naçizane yanına kıvrılırız. :)

Geri