Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ac@d link' Alıntı:hayır serviste yaptırmayacaksın, mini onarım yapan yerler var autoking gibi firmalar bunlar, kasko şirketi ile de görüşmene gerek yok, direk mini onarım yapan firmaya git o senden kasko policeni ibraz etmeni isteyecek o kadar. aracını yapıp size teslim ederler, hepsi o kadar, sakın bu kadar küçük bir hasar için tramer kaydına küçük de olsa hasarlı olarak işlettirme, illerde satarken dert anlatmak zorunda kalırsın, eğer mini onarım yapan firmayı bilmiyorsan sigorta şirketini ara o sana mini onarımını yaptıracağın firma bilgilerini verirler,
sksk link' Alıntı:Arkadaslar bir sey danisacagim
Benim aracimda da bir otopark kazasi sonucu sag tarafta cizikler ve bir miktar gocuk var. Servise gittim yaptirmak için ama lokal boya için bile bütün kapının camlarını, iç trimi vesaire söküleceğini söyledi. Öyle olunca ben de bırakmadım arabayı. Acaba autoking’te kapı boyaları nasıl yapılıyor? Trimler vesair sökmeden local boya yapılamaz mı ki? Bugün autokinge soracaktım ama vaktim kalmadı. Tecrübesi olan var mı?