ufacık bi kaza yaptım onarım ile ilgili tavsiyeleriniz acil lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fan_tome
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fan_tome

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar dikkatsizliğim sonucu astra classic III hb metro mavi aracımı bugün sürttüm araç kaskolu fakat kendim yaptırmak istiyorum yetkili servis düşünmüyorum servis muhtemelen çamurluğu komple boyamak isteyecektir istanbul avrupa yakasındayım tavsiye edebileceğiniz bi yer ve onarımı ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum yama ile kurtarılırmı acaba teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG-20150323-WA0002.webp
    IMG-20150323-WA0002.webp
    27.3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20150323-WA0003.webp
    IMG-20150323-WA0003.webp
    43.9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20150323-WA0004.webp
    IMG-20150323-WA0004.webp
    39.9 KB · Görüntüleme: 53
geçmiş olsun otoking e göster bence belki boyamadan yapabilirler hem belli boyutlarda ki göçükleri kaskonu bozmadan yapıyolar.

Aynı yerden ve birebir aynı şekilde sürtmeyi kaskodan yaptırdım. Dediğiniz gibi yetkili servis renk tutmaz diye komple çamurluğu boyuyor. Ben Autoking gibi yerlere gitmediğim için pişman oldum.

merhaba arkadaşlar dikkatsizliğim sonucu astra classic III hb metro mavi aracımı bugün sürttüm araç kaskolu fakat kendim yaptırmak istiyorum yetkili servis düşünmüyorum servis muhtemelen çamurluğu komple boyamak isteyecektir istanbul avrupa yakasındayım tavsiye edebileceğiniz bi yer ve onarımı ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum yama ile kurtarılırmı acaba teşekkürler

Geçmiş olsun Yapacağın çok basit oto sanayisinde oto boyacisinda aracinin kod no yu verip 5 gr boya kardir.Kırtasiye gidip 0,5 , 1 numara (ince firca) resim fircasi al ve kendin
Uygula cok ince bi katman yap sonra kurusun fazla göze batarsa kabasini ince pasta ile alirsin ustnede cila uygula bitti gitti.Bana sorarsan hiç boyatmaya değmez disarda diyecekleri şu abi göçük duzeltriz ama boya atabilir garanti vremeyiz vs lokal olsa satarken kimse lokali dinlemez boyali kazali der çıkar. Sen en iyisimi dediğimi bi düşün :bir:

Gecmis olsun
boyamadan düzeltme sansi olsada biraz zor gibi cünkü boya astara kadar inmis düzeltilebilirse belki lokal boya , istanbulu bilmiyorum ama ankarada babamim arabasini ayni sekilde yaptirdik 150 düzeltme macun astar vs.. + boya = 300 lira vermistim en fazla 400 lira olur daha fazlasi olmaz sanirim..satarkende, yaptirmadan ve yaptirilirken bir fotografini cekersen alacak kisiye gösterirsin cok kafa yoracak bir durum degil., ufak bir fiyat düser belki.

bu tip şeylerde kasko genelde bozulmaz. çıtır hasar dedikleri bir durum var ona girer.

Arkadaslar bugün usta ya gittik tanıdık çıktı daha önce vw servisinde usta basiydi baktı araca bombe olan yer ve fara yakın yerde de göçük ve çizik olduğundan 2 karislik yer duzeltilip boyanacak camurlugun kordon dan asagi kalan yere sadece vernik atılması gerekiyor renk tutması için dedi foto cektim aracı bıraktım hayırlısı tutanak tutmadı m servisler fiyati şişiriyor bazen bu ufak şey için değişim bile yapıyor hayırlısı bakalım ilk boyasi ni yiyecek :( 2 karış olsada

Geri