Uday'ın işkence odasından finale

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iceboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Irak Milli Futbol Takımı yıllarca Saddam'ın oğlu Uday'ın işkencelerine maruz kaldı. Futbolcuların falakaya yatırıldığı, eriyen asfaltta yürütüldüğü, çivili tabutlara sokulduğu dönem bitti. Irak Milli Takımı Asya şampiyonluğuna bir adım yakın..
sp.gif

Irak Milli Futbol Takımı yıllarca Saddam'ın oğlu Uday'ın işkencelerine maruz kaldı. Futbolcuların falakaya yatırıldığı, eriyen asfaltta yürütüldüğü, çivili tabutlara sokulduğu dönem bitti. Irak Milli Takımı Asya şampiyonluğuna bir adım yakın..
sp.gif

yazık beee
noolmuş acaba oğluna

O gazla devam ediyorlar hala demekki

ASya finaline yükselen Irak milli takımının sevincini halka yaşatmadılar yine.Bazı belli güçlerce iki ayrı yere bomba konuldu.Daha doğrusu bombalı araçlarla halkın arasına saldırlılar ve yaklaşık olarak söylüyorum,tam emin değilim daha fazla da olabilir ama 50 kişi falan hayatını kaybetti.İnsanların sevinmelerine bile müsade edilmiyor.İç savaşı hala yaşayan halka bu ne zülumdür?Bunları paylaşın,bunlara yorum yapın...

ASya finaline yükselen Irak milli takımının sevincini halka yaşatmadılar yine.Bazı belli güçlerce iki ayrı yere bomba konuldu.Daha doğrusu bombalı araçlarla halkın arasına saldırlılar ve yaklaşık olarak söylüyorum,tam emin değilim daha fazla da olabilir ama 50 kişi falan hayatını kaybetti.İnsanların sevinmelerine bile müsade edilmiyor.İç savaşı hala yaşayan halka bu ne zülumdür?Bunları paylaşın,bunlara yorum yapın...

maalesef ordaki kardeslerimiz cok zor günler yasiyorlar.insanlar ölüyor, kardes kardesi vuruyor ve modern bati bosnada,somalide,cezayirde,afganistanda yaptigi gibi seyirci kaliyor. sebebi basit..

gecen gün komsum bana incil hediye etti...

icinde geceni iletiyorum:(eski ahitte geciyor)
Hz. Ibrahim'in iki evladi olacak ve büyügü kücügüne kulluk edecek...

Batiya göre Hz. Musa ve Hz. Isa kücük cocuk (Hz. Ishak) soyundan geliyor ve bu yüzden kutsallar ama Hz. Ismail soyundan gelen müslümanlar ve araplar onlara göre batinin kölesi,insan yerine bile koymuyorlar.... olay budur. gözümüzü acalim... Türkün Türkten baska dostu olmadigi gibi, müslümanin da müslümandan baska dostu yoktur... Rabbim irak ve dünyanin her yerinde aci ceken müslümanlarin yardimcisi olsun...

peki caremiz nedir?bu makus talihi yenemezmiyiz? yeneriz elbette:

1. egitim
2. üretim
3. adam gibi yönetim

neden amerika rusyadaki nükleer bombalara degilde pakistanin zenginlestirme cabalarina kafayi takiyor. cünkü rusya güclü. calisin arkadaslar. calisalim... hepimiz isimizi en iyi ögrenelim, en iyi yapalim..
bizi ancak biz düzlüge cikaracagiz...

ic cekismeleri birakalim, farkliliklari degil, ortak noktalarimizi bulalim... bir elin tüm parmaklari farklidir ama bir arada ne güzel calisirlar... farkliligimiz bizim kazancimiz...

sağol alper abi
iyi girmişin konuya...

Uday kötü Kusay kötü Saddam kötü hepsine tu ka ka,Barzani iyi,Talabani iyi...
sanırım neyi kastettiğimi anlamışsınızdır.saddam uday kusay acı çekerek öldürüldürler fakat hala rahat bırakılmıyorlar.Emperyalizmin uydurduğu haberleri kınıyorum...(bu haber için konuşuyorum...)

burak talabani ve barzani iyi demedimki abi ben...antiTürk olan şerefsizlerle ben canım pahasına olsada savaşırım..

demek istediğim şu,adamlar o kadar savaş ve acıyı yaşıyolar ama bi nebze de olsa futbolda asya kupasında finaldeler ve belki bu olay onlara moral verebilir.

burak talabani ve barzani iyi demedimki abi ben...antiTürk olan şerefsizlerle ben canım pahasına olsada savaşırım..

demek istediğim şu,adamlar o kadar savaş ve acıyı yaşıyolar ama bi nebze de olsa futbolda asya kupasında finaldeler ve belki bu olay onlara moral verebilir.

efe yanlış anladın.lafım sana değilki medyaya.sürekli bişeyler kötülenip bişeyler körüklenirse altında art niyet ararım.üzme beni lafım sana değil dostum,biliyorumki sen ben meselesi değil bu sitede 1 kişi hariç canımıza dişimize takar savaşırız...

Uday kötü Kusay kötü Saddam kötü hepsine tu ka ka,Barzani iyi,Talabani iyi...
sanırım neyi kastettiğimi anlamışsınızdır.saddam uday kusay acı çekerek öldürüldürler fakat hala rahat bırakılmıyorlar.Emperyalizmin uydurduğu haberleri kınıyorum...(bu haber için konuşuyorum...)
katılmamak elde değil ama.....

Geri