Soru sormakta 15TLabi kaçmaz bu fırsat ben talibim sıralı sistem mı var? dizenden kendi geçenlerden hani( diye atlıyomuşum )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Soru sormakta 15TLabi kaçmaz bu fırsat ben talibim sıralı sistem mı var? dizenden kendi geçenlerden hani( diye atlıyomuşum )
Kapora yatırtarak yapılan dolandırma !
http://www.haber7.com/haber/20091225/Arabasini-internetten-60-kisiye-satti.php
adam kapora yatır diyerek 60 kişiyi dolandırmış. ki bu adamın bir bertone turbo aracını yine boyle ucuz fiyatla almak isteyen sivrizeki oflicorsa nickli üye ye selam olsun az kalsın o da yatırıyordu sanırım kapora yı.. son anda direkten dönmüş anlaşılan..
"çetiiin kelepir bu araba hemen al .. yoksa ben alıyorum valla sfasdfasdfa " cümleni unutma minik serçe..![]()
heheheh hea yau ceto ama ben kapora yatırmam zaten hakan abiyle konusmustum kapora soz konusu degıldıbende o işi yicek goz varmı ama gidiyorduk yane azkaldı aydını gezmiş olurdukk
heheheh hea yau ceto ama ben kapora yatırmam zaten hakan abiyle konusmustum kapora soz konusu degıldıbende o işi yicek goz varmı ama gidiyorduk yane azkaldı aydını gezmiş olurdukk