ucuz çip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lulati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lulati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar servislere gidipte anahtarınıza yedek çip yaptırmayın 200 milyondan baslayarak daha da yüksek fiyatlar istiyorlar.. artık anahtarcı arkadaslar bi makina almıs onunla cipi kopyalıyorlar fiyatıda baya makül 25 ytl ben dün yaptırdım cokda memnunum...

dedğin çok iyi oldu bilgilendirdiğin için teşekkürler

:D :D
bizimkisi eski usul,kopye frezeyle 10dk da tamam
sadece sapı çirkin oluyo :D

yedek anahtar problemi

arkadaşım merhaba benim astra h ın da anahtarı kayıp yedeklemek için 180 ytl istediler acaba yardımcı olurmusun nerede yaptırdın adres telefon gibi iletişim bildisi verebilirmisin benim arabanın anahtarını da aynı şekilde kopyalayabilirlermi tşk edrim

ben kırsehirde ikamet ediyorum hertürlü yardımcı olabilirim

Paylaşim Için Saolasin

Denizlide de bu işi ucuza yaptırabileceğimiz bi yer bilen varmı?

bizim burda da yaptırabilirim bana yakın arkadaşlar warsa kargoyla göndersin veya gele biliyosalar kendi gelsin her türlü yardımcı olmaya çalışırım..!

valla ben aksarayda 50 ytl ye yaptırıyorum. hatta en son 98 polo ya yaptırmıstım. sorun çıkarmıyor. zaten çip arabada anahtarın metal kısmı cüzdanda duruyo. tasıması kolay :D:D:D

arkadaslar servislere gidipte anahtarınıza yedek çip yaptırmayın 200 milyondan baslayarak daha da yüksek fiyatlar istiyorlar.. artık anahtarcı arkadaslar bi makina almıs onunla cipi kopyalıyorlar fiyatıda baya makül 25 ytl ben dün yaptırdım cokda memnunum...
baya iyiymiş izmirde varmı bunu yaptırabileceğimiz bi yer...

Geri