Arkadaşlar dün Erzurumdan Ağrıya gelirken akşam 9-10 gibi yolda önümüze bi tampon çıktı.Yol çukurlarıyla meşhurdur, bunun için genelde uzunlarla gider gelirim.O anda karşıdan araba geliyor diye kısalara geçmiştim, siyah asfaltın üstünde simsiyah bir tampon, gördüğümde 5 metre vardı, ne fren yapabildim ne de manevra.Dahası tampon olduguna daha sonra yatıp kalkıp dua ettim.Plastik dışında başka bir malzeme olsa kesin takla attırırdı.
Üstünden geçtikten sonra sağa çekip durdum.Baktım tekerler sağlam, önde arkada bişey yok.Devam ettim, ilk benzi,nliğe girip baktım, tamponun alt kısmından biraz parça koparmış, sol çamurlugun içindeki plastik kırılmış.Self servise kısmına yazdım gerçi ama çamurluk içi plastik konusunda yardımcı olabililecek varsa sevinirim.
Üstünden geçtikten sonra sağa çekip durdum.Baktım tekerler sağlam, önde arkada bişey yok.Devam ettim, ilk benzi,nliğe girip baktım, tamponun alt kısmından biraz parça koparmış, sol çamurlugun içindeki plastik kırılmış.Self servise kısmına yazdım gerçi ama çamurluk içi plastik konusunda yardımcı olabililecek varsa sevinirim.