Ucuz Atlattık!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dandan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dandan06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün Erzurumdan Ağrıya gelirken akşam 9-10 gibi yolda önümüze bi tampon çıktı.Yol çukurlarıyla meşhurdur, bunun için genelde uzunlarla gider gelirim.O anda karşıdan araba geliyor diye kısalara geçmiştim, siyah asfaltın üstünde simsiyah bir tampon, gördüğümde 5 metre vardı, ne fren yapabildim ne de manevra.Dahası tampon olduguna daha sonra yatıp kalkıp dua ettim.Plastik dışında başka bir malzeme olsa kesin takla attırırdı.

Üstünden geçtikten sonra sağa çekip durdum.Baktım tekerler sağlam, önde arkada bişey yok.Devam ettim, ilk benzi,nliğe girip baktım, tamponun alt kısmından biraz parça koparmış, sol çamurlugun içindeki plastik kırılmış.Self servise kısmına yazdım gerçi ama çamurluk içi plastik konusunda yardımcı olabililecek varsa sevinirim.

Geçmiş olsun, çamurluk içi plastik parça dediğin davlumbaz olarak geçer.Çok pahalı bir parça oldugunu sanmıyorum.

gecmiş olsun...

kardeşim öncelikle geçmiş olsun ben istanbul aksarayda opel yedek parçacılıgı yapıyorum OPEL AKSARAY MOTORLU ARAÇLAR... istersen yardımcı olabılırım sol ön davlumbaz ORJİNAL GM FİYATI 35 TL YAN SANAYİ FİYATI 20 TL .....

walla memnun olurum kardeş, yan sanayisi işimi görür...bana hesap numarası yollarsın msjla, hallederiz olur mu?

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun umarım işini görür alacağın parça..

Geçmiş olsun

geçmiş olsun benim önümede tırdan 3 adet kalas düştü araçta yay olmasından dolayı direksiyonu ani kırdım ve savrulmadan geçtim sanki bilgisayar oyunun engel atlaması gibi Allah kimseye göstermesin gerçekten

Geri