Üçlü Bilgi ekranında"message" ibaresi

Sağolasın Cengiz hocam en kısa zamanda baktıracam. Yalnız teyipte olan kaçak teybin herhangi bir yerinde yanmaya sebeb olmazmı veya sigortasını attırmazmı
kenan abi halleder herhalde özdemir elektrik....

Sağolasın Cengiz hocam en kısa zamanda baktıracam. Yalnız teyipte olan kaçak teybin herhangi bir yerinde yanmaya sebeb olmazmı veya sigortasını attırmazmı

O teybin hangi ucunun kaçak yaptıgı ile ilğilidir. Her kaçakta teyin yanar zarar görür diye birşey yok.
Tel ucun şaseye degdiği için teybin yanmaz.
sadece teybin telefon moduna geçer ve aracın park halindeyken degerse teybin ve bilği ekranın açılır ve akünü bitirir.

Maalesef "beğen" butonuna sadece bir defa basma hakkımız var, hakkım olsa da birkaç defa birden bassam.:alkis:

Teşekkür ederim çetin..

kenan abi halleder herhalde özdemir elektrik....
Toprağım kenandan başka biyere götürmüyorum zaten aracı. kaçağın nerde olduğunu kenan bulamadı. bi gecede 7 bitirdi aküyü bu kaçak:D.

O teybin hangi ucunun kaçak yaptıgı ile ilğilidir. Her kaçakta teyin yanar zarar görür diye birşey yok.
Tel ucun şaseye degdiği için teybin yanmaz.
sadece teybin telefon moduna geçer ve aracın park halindeyken degerse teybin ve bilği ekranın açılır ve akünü bitirir.

Cengiz hocam araç park halindeyken teyb ve bilgi ekranı açılmıyor. Sanırım kaçak başka biyerden. bir gecede aküyü bitirecek kadar kaçak olurmu teybde, kaset takılı değil açılsada radyo çalacaktır. Ama bu sabah dikkatimi bişey çekti, ön camın her tarafında yoğun şekilde buz vardı. Sadece bilgi ekranının üst tarafına gelen yerde nerdeyse buz yok gibiydi. Bu arada cengiz hocam bilgilendirmelerin için çok saol.

abi teyp söküp baksın arkasında telefon giriş soketi olması lazım onu devre dışı bırakması lazım... cengiz abi daha detaylı bilir ama :)

Toprağım kenandan başka biyere götürmüyorum zaten aracı. kaçağın nerde olduğunu kenan bulamadı. bi gecede 7 bitirdi aküyü bu kaçak:D.

Cengiz hocam araç park halindeyken teyb ve bilgi ekranı açılmıyor. Sanırım kaçak başka biyerden. bir gecede aküyü bitirecek kadar kaçak olurmu teybde, kaset takılı değil açılsada radyo çalacaktır. Ama bu sabah dikkatimi bişey çekti, ön camın her tarafında yoğun şekilde buz vardı. Sadece bilgi ekranının üst tarafına gelen yerde nerdeyse buz yok gibiydi. Bu arada cengiz hocam bilgilendirmelerin için çok saol.

Sen message uyarısını nezaman görüyorsun.?
Mesagge uyarısını gördüğünde radyo yada kaset çalmaz zaten sesi kesilir.
Mesage uyarısı Tel ucuna Şasi geldiğinde çıkar ve bu uca şasi geldiğinde teybin ve bilği ekranın otomatik olarak açılır. Ama radyo veya kaset çalmaz.
Eger bunun dışında bi message uyarısı alıyorsan teybin bozulmuştur.

Orjinalde teyp soketinde bu uçta pin yoktur.
senin aracında muhtemelen daha önce telefon kiti montajı yapılmış.
Eger sende de sokette pin yoksa sorun teybin içinden teybin bozulmuş.

Sen message uyarısını nezaman görüyorsun.?
Mesagge uyarısını gördüğünde radyo yada kaset çalmaz zaten sesi kesilir.
Mesage uyarısı Tel ucuna Şasi geldiğinde çıkar ve bu uca şasi geldiğinde teybin ve bilği ekranın otomatik olarak açılır. Ama radyo veya kaset çalmaz.
Eger bunun dışında bi message uyarısı alıyorsan teybin bozulmuştur.

Orjinalde teyp soketinde bu uçta pin yoktur.
senin aracında muhtemelen daha önce telefon kiti montajı yapılmış.
Eger sende de sokette pin yoksa sorun teybin içinden teybin bozulmuş.
Sanırım son söylediğiniz doğrudur teyb bozulmuştur. Zira ben aracı uzaktan kumandayla açtığımda message ibaresi çıkıyo. Yoksa araç normalde park durumunda iken bu ibare çıkmıyor ve teybde kapalı konumda oluyor. teybin sigortasını çıkarttırıp bir deneyelim kaçak var mı yok mu. yardımlarınız için çok teşekkürler

Evet arkadaşlar bugün baktırdım elektrik kaçağı teybdenmiş. Cengiz beye (Mokia) bir kez daha teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı.

Geri