Uçak çeken SUV

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında aferin demekten başka birşy gelmiyor aklıma

Helal olsun

sonuçta başarılı bir dizel motor üretiyorlar
bir vw kullanıcısı olarak dizel motorun opelin motorundan başarılı olduğunu düşünüyorum.

vw'nin 1.9 dizelinin 105-130 hp ,2.0 dizelinin 140 hp ama opel'in 1.9 cdti'sinin 150 hp olduğunu da hatırlatmakta fayda var.Vw'nin eski üstünlüğünün kaldığını düşünmüyorum artık.

Experience' Alıntı:
vw'nin 1.9 dizelinin 105-130 hp ,2.0 dizelinin 140 hp ama opel'in 1.9 cdti'sinin 150 hp olduğunu da hatırlatmakta fayda var.Vw'nin eski üstünlüğünün kaldığını düşünmüyorum artık.

vw 1.9 tdi 160hp versiyonlarının da olduğunu hatırlatırım:D, ben senin tam tersini düşünüyorum opel son senelerde motorda düşüş yaşıyo ve vw dizelde tartışmasız üstün bu bi gerçek

bencede vw nin dizeli daha üstün çünkü audi ile aynı TDI patentini kullanıyorlar ama opelin cdti si de dünyanın en iyi motoru yarışmasında 1.2 -1.4 kategorisinde en iyi motor seçildi biliyosunuz .opelde ilerliyor . . . . .

kutluhan83' Alıntı:
bencede vw nin dizeli daha üstün çünkü audi ile aynı TDI patentini kullanıyorlar ama opelin cdti si de dünyanın en iyi motoru yarışmasında 1.2 -1.4 kategorisinde en iyi motor seçildi biliyosunuz .opelde ilerliyor . . . . .

haklısın orda hakkını vermek lazım ama seçme şansım olsa TDI motorlu opel derdim :)

öyle tabi ama 1.3 90 bg cdti da yavaş yavaş sorunlar çıkıyorr
oda beni çok düşündürüyorr
opelin benzinlisi vw dizeli diye düşünüyorum
şimdilik tecrübelerime göre

Bunlarda konu ile ilgili diğer fotolar...

Benim de görüşüm VW nin dizel motor da daha başarılı olduğu.Ama şunu da hatırlatmalıyım çok yakın bir gelecekte VW de sorunlar yaşamaya başlayacak.Hatta ve hatta buna Audi de dahil.Bilindiği üzere Golf ve Audi A2 üretimi ni Almanya da gerçekleştiren ve bu geleneğini Polo ve Caddy dışında hiç bozmayan,VW Grubu Golf ve Audi A2 üretimi ni Belçika ya kaydırdı.Passat uzakdoğu ve asya pazarı için çinde start verdi.Audi Macaristan a yatırım yapma hazırlığında.Artık gerisini siz düşünün.

Geri