Tv'de müzik kanalları..Uçmuşlarrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fcuhadar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Normalde hiç müzik kanalı izlemem..Dün gece kanalları dolaşırken bir müzik kanalında sezen aksunun klibini gördüm..Çok sevdiğim için azcık dinleyeyim bari dedim..Ama bu arada ekrandaki diğer şeylere hiç dikkat etmiyorum...Bi ara gözüme bir erkek resmi ve tlf. numarası takıldı bu ne dedim..Dikkatlice baktıktan sonra alt yazıları falanda okudum...Herkes telefon numarasını, resmini yollamış,vücut ölçülerini boyunu posunu yazmış :) beni arayın falan diyo...Şok oldum bu çok eski bişeymi..?Gözlerime inanamadım..Bu kadarmı olur yani hayret ettim kaldım..Bu kanallar müzikmi yayınlıyor yoksa bu klipleri izleyen gençlere çöpçatanlıkmı yapıyorlar..Bu nasıl iş...

ARZ - TALEP meselesi...

İzeleniyor ki, bu tip yayınlar yapılıyor...

Çok yazık...

"eğlenmeyi seven evlenip boşanmış bayanlar tercihimdir" ibaresi görmüştüm o altyazılardan birinde insanlığımdan utanmıştım.

Kafasına göre takılsın insanlar...Kimseye bi zararı yok o iletişim biçiminin....

valla bende yıllardır izlemiyorum neden izlemediğimi şimdi anladım.bozuluyoruz gün geçtikçe malesef:( ...

bknz yonja hiç gerekyok tv kanallarına yüklenmeye

bknz yonja hiç gerekyok tv kanallarına yüklenmeye

yonja farklı bir ortam yanlız.telefon numarası veripte beden ölçüleri verilmiyor arkadaşlık sitesi...

daha önce böyle bir haber cıkmıstı tv de evli imamın biri yollamıs ole esini aldatırken yakalanmıstı. daha neler görcez bakalım

Geri