Tuzak!

dreamofice

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar tatil dönüşünde bursa yakınlarında ceza yemişim bugün eve göndermişler 6 (3+3)şeritli bölünmüş yolda  'hıs10 otosansit vakıfköy arası merkeze geliş' diye belırtılen yerde hız limitini 70 yapmış ve 78 hız aşımından 166 tl ceza kesmişler.
  cezanın kesıldıgı yerın resmını paylasıyorum böye bır yolda hız limiti nasıl 70 oluyor anlamıyorum;hız limitini belırten herhangı bır tabela koymadan böyle tuzak kurmak nasıl bır mantıktır! resmen ınsanlara tuzak kuruluyor , halkın cebindeki parayı çalmakla ne kadar daha ıdare edecegız bakalım ,arabası olan ınsanlar resmen yolunacak kaz gıbı görülüyor ! bu anlayısı kınıyorum hırsız devlet değil sosyal devlet olmalıyız artık!
  Lütfen yolda radar görürseniz karsı tarafdakılerı uyarın arkadaslar ben de hız yapmaya karsıyım ama kurulan tuzaklara ancak bu şekılde karsı durabılırız!
[img=800x600]http://a1302.hizliresim.com/16/m/k8v8y.jpg[/img]

Ynt: Tuzak!

Geçmiş olsun, her ne kadar şehirlerarası yol olarak belirtilmeyen yerlerde hız sınırı 70 ila 50 km olsa da eğer ki radarlı bir uygulama varsa bunu göze çarpan levhalarla belirtmeleri gerek. İstanbul Sultangazi tarafında bir yerde mesela EDS ile radar denetimi var, eşşek kadar tabelalarla uyarıyorlar, insanda temkinli oluyor. Hıza bende karşıyım ancak bu tür uygulamaları yaparken halka daha büyük uyarılarla yardımcı olunması lazım bu şekilde süpriz cezalar yerine. Sonuçta bunca yıl alışılan doğru/yanlış bir düzen var, bunu iyi yönde çevirmenin ilk şartı insanları daha net uyaran yeni tabelalar olmalı.

Böyle bir yolda hız sınırını 70 yapmanın nasıl bir mantıgı vardır resmı ,yolu gördünüz yapılan resmen yasal eşkiyalık, insanların güvenlıgı falan umurlarında degıl halkı nasıl soyarız nasıl yolarız amac bu! eger can guvenlıgı oncelıklı olsaydı otobanlarda bıle anıden önunuze kocaman cukurlar cıkmazdı ,muhendıslık hatalarıyla bınlerce kısının ölümüne yol acan yollara sahıp olmazdık!
 Gecenlerde evıme yakın bır yolda( tem yanındakı yan yol) yolun ortasında boydan boya kocaman bır cukura onlarca araba düştü hepsının tekerlerı yarıldı 2,3 tane arac bırbırıne vurdu polısı aradım gelın önlem alın dıye ama kımsenın umrunda bıle olmadı! söyleyecek cok sey var da neyse terbıyemi bozmayayım!

Geçmiş olsun başta can sıkıcı bir durum malum sormak istediğim cezalar hemen internette gozukuyormu bılgısı olan varmı cunku elımıze gelmedı dıyelım ceza makbuzu

Teşekkürler, maalesef hemen görünmüyor tebligatı beklemek zorundasınız.

aynı şekilde ben de tatilde balıkesir bursa yolunda ceza yemiştim.77 ile ceza yazdı.hayatımda yediğim ilk cezaydı ve cok sinirimi bozmuştu.belki de aynı yol bile olabilir.

dreamofice link' Alıntı:
Teşekkürler, maalesef hemen görünmüyor tebligatı beklemek zorundasınız.

Malum bizim postacılar birazcık işgüzar çalar zili not bırakmadan giderler acaba muhtara falan ugrayıp sorsammı varmı gelen gıden teblıg herhangı bır belge dıye

Söylediğim gibi hız yapmaya karşıyım, trafik hayattır bilirim! ama insaf be arkadaş bu yolda 70 hız sınırı nasıl bir art niyettir! Arkadaşlar bilmiyorum farkında mısınız ama sonumuz cidden karanlık! vergi ve ceza cehennemıne dönustü güzel ülkemiz kimse hiçbir şeye tepki göstermiyor ekonomimiz tibe vurmuş ve batmak uzere olan gemi halktan alınan vergilerle ancak ayakta tutulabılıyor.Bilmem bu sahne size tanıdık geldi mi! sürekli vergıle artıyor cezalar artıyor ve bu yükün altında ezılen toplum yozlaşmanın ahlaki çöküntünün içine sürükleniyor; iyice sindirilmiş bir toplumun sırtına bine bine bu bina ne kadar ayakta kalacak! İspanya'ya Portekiz'e Yunanıstan'a bakın halkının durumu aslında bızden çok iyi olmasına rağmen her gün sokaktalar ve bağırıyorlar! hakları için seslerini yükseltiyorlar!
 Ö–zgürlük verilmez alınır; biz ne zaman uyanacağız, içine tıkıldığımız kabuklarımızı kıracağız, kral çıplak diyeceğiz merak ediyorum....

Bursamızın meşhur çevre yolu geçmiş olsun öncelikle sizdekide ne şansdırki benim nerdeyse hergün kullandığım yol çoğu zamanda 90 la felan geçerim haftada bir gün çalışıo orası diye biliyorum size nasıl denk gelmiş hayret :) ama inanın o yolda 70 km çok ideal bi hız 4-5 defa aniden önüme at çıktı oyle bi yolda...

Gecmis olsun. Bu devletin kurdugu tuzak bir de polisin sahsi giciklikla kurdugu tuzak var. Iste o tuzak adami cileden cikarir.
Aslinda hiziniz 78 mis. Yani 1 km farkla kesilmis ceza. Sehir icinde 120 ile gidenlere, makascilara ceza yazmazlar. Tobe tobe.

Geri