tüvtürk

bugün başka bir parça taktırdım oraya.Feci paslanmış şasedeki bağlantı yeri.Kesip diktik parçayı.Bir de benim anlamadığım muayene kağıdında
13.1.4 Ön -arka kemer (ler)kiliti/kilitleri bozuk---bunu yaptık.
13.1.8 Ön arka kemer/(ler)kullanılamaz durumda.
diğerleri sağlam.Bu neyin nesi

Otomatik kemerlerin kayışlarından tutup aniden hızlıca çekince kilitlenmesi lazım, bu kilitleme olmuyorsa, yani kemerlerin kayışları gelmeye devam ediyorsa emniyet kemerleri görevlerini yapmadığından ağır kusura girer. Kilitlemeden kasıt bu durum olabilir, dikkat edilirse emniyet kemerleri için "kullanılamaz" notu da düşülmüş.

geçen yıl abimin doğan slx arka kemer arızalı olması sebebiyle muayeneden geçmedi, kemer açılmıyordu hiç. abim bir yerde baktırmış tekrar ben götürdüm arabayı, muayene sırası beklemiyorsun ikincide ben o arada kontrol ettim yine çalışmıyor yapacak bişey kalmadı görevli geldi açmaya çalıştı açılmadı filan yeni yağlanmıştı onlarıda gördü galiba acıdıda muayene parası yanmasını istemedi olur verdi. :)

aniden sert çekince görev yapıyor.Sadece geri sarmada ağır biraz.Yarın sanayiye gitmeyi düşünüyorum.150 TL miz yanmasın.Geri Sarma makara işini kim yapacak bilmiyorum ama araştıracağım.:mad:

aniden sert çekince görev yapıyor.Sadece geri sarmada ağır biraz.Yarın sanayiye gitmeyi düşünüyorum.150 TL miz yanmasın.Geri Sarma makara işini kim yapacak bilmiyorum ama araştıracağım.:mad:

Geri sarması biraz yavaş diye ağır kusur sayılması çok saçma, zira eski model araçlardaki kemerler otomatik bile değil.

valla bende anlamadım.Dediğim gibi kontrol ediyorum sert çekince görev yapıyor.Neden iki kusur yazıyor.Müşteri hizmetlerini aradım istasyon telefonu vermiyorlar.Soracam.Nasıl olacak bilmiyorum.İStasyon yakın değil.Sorup ona göre yaptırsam.Randevu alıp gitsem.Bu sefer de kabul etmezlerse ücret yanacak.

İşte o toplama işini yapamadığından yazmıştır. Çünkü sarma işini dahi yavaş yaparsa kusur sayıyor.

benm kemerlerde sona dogru sarmıyor kemerler hic doğru dürüst kullanılmadi bile arac 50 binde siz düşünün

Geri