tüvtürk

salihselam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2.jpg
arka orta emniyet kemer kiliti bozuk çıktı ve geçirmediler.Moralim çok bozuldu.Hiç kullanmadığımız kemer.Tamiri var mıdır.kim yapar.Emniyet kemerlerini kontrol ettirmem lazım. resim alıntıdır.Kırmızı kilit arızalı

Son düzenleme:
Tamiriyle ulaşmaya hiç gerek yok, aracınız astra g yani hangi çıkmacıya girseniz parçasını bulursunuz, ihtiyacınız olan parçada herkesin arayıp durduğu bir parça değil ellerinde çok sayıda vardır fiyatıda bu nedenle düşüktür. Alın değiştirin arka koltuğun altında şaseye 1 somun ile bağlıdır.

bugün başka bir parça taktırdım oraya.Feci paslanmış şasedeki bağlantı yeri.Kesip diktik parçayı.Bir de benim anlamadığım muayene kağıdında
13.1.4 Ön -arka kemer (ler)kiliti/kilitleri bozuk---bunu yaptık.
13.1.8 Ön arka kemer/(ler)kullanılamaz durumda.
diğerleri sağlam.Bu neyin nesi

Ön kemerlerde sorun var mı?

yook.görevi yerine getiriyor.tak-çıkar.Sadece toplanmada biraz sona doğru yavaşlıyor. oda Usta dedi 10 yıllık araba normaldir dedi.Acaba kullanılamaz durumda dediği bozuk kilit için olmasın.

yook.görevi yerine getiriyor.tak-çıkar.Sadece toplanmada biraz sona doğru yavaşlıyor. oda Usta dedi 10 yıllık araba normaldir dedi.Acaba kullanılamaz durumda dediği bozuk kilit için olmasın.

İşte o toplama işini yapamadığından yazmıştır. Çünkü sarma işini dahi yavaş yaparsa kusur sayıyor.

Aslında yarın gidecektim ama vaktim varken gireyim dedim.Tam gireceğimiz sırada arkadaş emniyet kemerlerine bi bakalım demişti.Bütün kemerler iyi fakat orta emniyet kemeri görünürlerde yoktu.Kılıfı söktük güç bela,bu arada sıra da bize geliyordu.Sonra güç bela bulduk emniyet kemerini ama kemer gelmedi.Sonra da sanayiye gittim döşemeci abi o uzun sürer 45 dk 1 saat deyince kalsın dedim.Çünkü saat 16.30 du.Bir de parayı yatırdığımız için para yanmasın diye gidip gireyim dedim.Girdim ve tatatatataaaaaaam Ağır kusurla geçemedim.Bu paylaşmak içindi.
Şimdi sorularım,Verilen kağıtta iki tane ağır kusur var.Yani şöle yazıyor.
Ön,Arka kemerler kullanılamaz durumda.(768 c)
Ön,Arka kemerler kemer kilitleri bozuk.

Bunlardan başka hafif kusurları saymıyorum bile
smile.png
)Burada iki ağır kusur var fakat adam bana arka emniyet kemerini düzelttir gel dedi,Bu yazıda sanki birden çoğunda var gibi bi anlam çıkıo.Ama bozuk değil.Şimdi böle gidip de 150 tl yi yakmayalım.
smile.png
)
Bu başka forumdan bir arkadaşın yazdıklar.Benim sorunumun aynısı

Eğer imkanın varsa değiştir kafan ağrımasın derim. Benim fikrim bu yönde zaten 10 yıl olmuş özelliği filanda kalmamıştır. Araç senin malda senin güzelce kemerlerde bir bakımdan geçmiş olur. ;) zaten ağır kusur yazıldı ise 1 aylık zaman var.O zaman içinde yapılır gider geçersin.

doğru diyorsun aslında.ne diye geçer bunun adı.fiyetı ne kadardır acaba tanesi

Geri