TÜVTÜRK ten beklenen haber gelmiş...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemil

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
  • Beğen
Tepkiler: omeroz ve Hasip
Müthiş bi yenilik, yıllardır bunu bekliyordum :) Töbe yarabbim ellerinde kontrol listesiyle aracın sağına soluna bakıp eşek yüküyle para alıyorlar. Kredi kartıyla ödemeyi lütufmuş gibi sunuyorlar...

Müthiş bi yenilik, yıllardır bunu bekliyordum :) Töbe yarabbim ellerinde kontrol listesiyle aracın sağına soluna bakıp eşek yüküyle para alıyorlar. Kredi kartıyla ödemeyi lütufmuş gibi sunuyorlar...
Evet bencede aldıkları parayı düşürsünler hiç bir şey yapmadan para kazanan kurumdur gidersin daha bir çalışanlar hepsi ayrı cins olur

Aynen öyle lütfetmişler. Devlet kendi eliyle tekel oluşturuyor. Madem zorunlu tutuyorsun bir kaç tane daha firmaya ver araç muayene istasyonu işini. Rekabet olsun bak bakalım fiyatlar daha makul seviyeye iniyor mu.

• Beğen
Tepkiler: cagatay16 ve Kaan.
Üstadlar bu muayne işi bizim ülke içinde geçerli sanırsam burada rusyada araç muaynesi diye birşey yok . İyi yanları da var kötü yanlarıda. İnsanlar dökük araba ile trafikte tehlike saçabiliyor. İyi yanı ise gereksiz para kaybımız olmuyor

far ayarı bozuk yazacağına farı ayarlasalar insanlar memnun olur. TÜV kesinlikle kapatılmalı.

• Beğen
Tepkiler: cagatay16 ve Hasip
Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sadece tek çekim seçeneği varmış..Taksit imkanı yokmuş...

Doğuş grubunun klasik kazılama politikası vw sevmeme rağmen bunların yüzünden almadım yıllardır.

Geri