TUV TURK Ağır ve hafif kusura alınan yeni maddeler

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sonradan takılan Xenon farlar, 'ağır kusur' kapsamına alındı.

Kamyon kasa boyutlarının değiştirilmesi ağır kusur oldu.

Aydınlatma lambalarında yönetmeliğe aykırı renk değişiklikleri yapılması ağır kusur olarak belirlendi.

Teknik şartlara aykırı fren düzeneklerinin kullanımı ağır kusur olarak listeye eklendi.

Hususi otomobilden ticari taksiye dönüştürülen araçlar en fazla bir yıl muayene süresi alabilecek.

Motor ve şasi No kontrolünde sehven yapılan bazı yazım yanlışlıkları hafif kusur oldu.

Plakaların ölçü ve karakterlerinin yönetmeliğe uygun olmaması hafif kusur olarak eklendi.

alıntıdır

''Plakaların ölçü ve karakterlerinin yönetmeliğe uygun olmaması hafif kusur olarak eklendi.''

Süper o zaman APP plaka muayenede sorun yaratmayacak demekkiii :D

2 tane mühür varsa tabiki sorun yaratmayacak ;)

2 tane mühür varsa tabiki sorun yaratmayacak ;)
Valla ben anlamadım Bahadır abi,aydınlatırsan sevinirim.2 tane mühür varken tüm plakalar geçiyordu zaten ?
Böyle bir maddenin eklenmesinin amacı nedir yani bunu anlamadım ?

Sonradan takılan Xenon farlar, 'ağır kusur' kapsamına alındı.

Aydınlatma lambalarında yönetmeliğe aykırı renk değişiklikleri yapılması ağır kusur olarak belirlendi.

Eline emeğine sağlık. Bunlar güzel haber,hele bu ikisi süper,süper olmasına süperde söktak oluırsa eskiden farkı kalmaz.
önemli olan sürekli yaptırımların uygulanması ...:maden:

Valla ben anlamadım Bahadır abi,aydınlatırsan sevinirim.2 tane mühür varken tüm plakalar geçiyordu zaten ?
Böyle bir maddenin eklenmesinin amacı nedir yani bunu anlamadım ?

hafif kusur oldu işte :)

hafif kusur oldu işte :)
Bende onu diyorum yani,çift mühürlü olmasada 50 liraya her köşebaşında bastırılan app plaka geçecek doğrumu anlamışım ? :rakir:

çift mühür olmayan plaka zaten geçemiyor ki...

app olacak ama çift mühürlü olacak.

Peki sislere taktıgımız xenonlar ne olcak hafif kusurmu ?

Geri