Yorumumdan tepki alacagimdan suphem yok ama genede yapacagim. Benim kisisel gorusum bizi en cok mahveden seyin kendimizi yere goge koyamamizdan oldugunu dusunuyorum. Hatta dahada ileri gidip Ataturk un belkide tek keske soylemeseydi dedigi laf olarak " Ne mutlu Turkum diyene " lafi oldugunu dusunuyorum. Hatani ,eksigini duzeltmenin birinci sarti, hatanin , eksiginin oldugunu kabul etmektir. Bizim gibi kendini mukemmel sayan bir toplumun arpa boyu yol gitme sansi yoktur. Madem bu kadar mukemmeliz, bu kadar iyiyiz niye butun dunya bizden nefret ediyor ? Niye dunyada lafimiz dinlenmiyor? Niye kapilarina "Turklerle kopekler giremez" diye yazilar asiyorlar? Madem askeri olarak bu kadar gucluyuz niye bir PKK illetini yillardir bitiremiyoruz? Elalem uzaya giderken biz niye kendi arabamizi bile yapamiyoruz ?Dunyada kac kisi Turkiye'nin haritadaki yerini biliyor ?...vs.vs. Dunyanin yarisina hukmetmis bir gecmisimiz oldugunu bende biliyorum ama kabul etmemiz gerekirki yillar bize birseyler katmamis, olanida alip goturmus. Herkes takkesini onune koyup bir dusunsun bakalim, su an " Ben Turk'um " derken gurur duyabilecegimiz kac vasfimiz kalmis ..... Simdi isteyen topa tutsun beni ama tekrar soyluyorum. Vatanseverlik " Ne mutlu Turk'um " demekte degil, eksiklerini gorup onlari gidermektedir....