Turkiye'de Skyline varmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forever MJJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağol Mustafa abi, aracın marka & modelini söyle yeter. Fakat sahibi kızarsa bana yüklemek yok bütün herşeyi :D
Alayı gelsin Giray :)

Valla o kadar parayı nasıl kazanıyor bu insanlar hayret ediyorum. Biraz tüyo verselerde bende o tarafa doğru yönelsem :)

Konuyu değiştireyim Toyota Supra varmı peki bundada GT-R nin tam tersi eski modellerinden bir sürü var ama yenisi pek yok 3 5 tane denk geldi şimdiye kadar...

supradan bol ne var :D

Şimdilik 2 tanesini koyayım. Bunlar hariç 2 tane daha var (lacivert ve siyah)
Siyah olan ağzına kadar yüklü.

984344dsc01051bu5.jpg

549666grnt010cg5.jpg
bunlar eski model supra, yeni deil ki :)

Bu bahsetiyimiz araclar yani skyline gtr, ferrari veya supra cok var. buradaki insanlar az calisip cok para kazandiklari icin herturlu arac alabilirler ve japonyadan cok gelir boyle araclar. japon araclar en ucuz burda.

benim buluduğum :) tr plakalı olmasada en azından ankarada :D
3869.jpg

resmen ingiltere
bnm bildiğim ankarada istanbulda antalyada var sola almak için ise beylerrrrr sistemi sağdan sola geçirmek basitde sebebi bu araclar üretilirken sistemleride ona göre yapılıyor kasada monte deli,kleri var ama sol direksiyon kutusu torpıdo fren sistemi baştaolmak üzere bulundumu geri kalan işlem basitde bnm bildiğim üretimi varmı acaba bu parçaların sol için ?
yok sanırım:rolleyes:

Konuyu değiştireyim Toyota Supra varmı peki bundada GT-R nin tam tersi eski modellerinden bir sürü var ama yenisi pek yok 3 5 tane denk geldi şimdiye kadar...

nası yok şu anda bende 2009 cabrıosu var epron yapıyoruz supralar çok skylıne az

Araci sag dreksiyon olarak biraktik, oyle istediler :)
bir ara fotolarini cekip koyabiliirim belki eyer sahibi izin verirse. bu arada Ankarada oturuyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri