Turkiye'de Skyline varmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forever MJJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet hepsi gusel bir tanesini hatirladim hollandadan gelen gtr34
sanirim turkiyede ki zenginler sadece aliyor deilmi? cunku dediyinize gore petrol pahaliymis...4 temmuzda istanbulda olacayim ilk olarak petrola gideceyim ve bol bol foto cekeceyim :)

Türkiye'de benzin gerçekten çok pahalı.. :/

Araba konusunda İstanbul'da sıkıntı yok.

Sadece güzel güneşli bir c.tesi

Tek yapmanız gereken Bebek'te, bağdat caddesinde ve İstinye Park Ön bahçesinde bir 1 saat geçirmeniz.

Sonrasında ise, ülkenize dönünce oradaki arkadaşlarınıza anlatacak bir çok maceranız olacak ;)

Son düzenleme:

Tek yapmanız gereken Bebek'te, bağdat caddesinde ve İstinye Park Ön bahçesinde bir 1 saat geçirmeniz.

Sonrasında ise, ülkenize dönünce oradaki arkadaşlarınıza anlatacak bir çok maceranız olacak ;)

macera mi dediniz? super o zaman nasil bir macera olacak merak ettim simdiden :) bu arada 4 temmuz pazar gunu oluyor :)

bebek nasil bi yer merak ettim arkadaslarim orada kaliyorlarmis birtanesi da nisantasi demisti. gezeceyim nasil yerler bakalim :)

macera mi dediniz? super o zaman nasil bir macera olacak merak ettim simdiden :) bu arada 4 temmuz pazar gunu oluyor :)

Yani macera dediğim, bir f430 Scuderia'nın gaz kesiciye sokana kadar tüm bebeğe vereceği güzel bir senfoni olabilir. (Tecrübeyle sabittir.)

Yani macera dediğim, bir f430 Scuderia'nın gaz kesiciye sokana kadar tüm bebeğe vereceği güzel bir senfoni olabilir. (Tecrübeyle sabittir.)

evet gusel ses fakat macera deil ki bu ben herzaman dinliyorum. kus sesleri dinlemeyi ozledim :)

Giray paparazi gibisin kardeşim :) Ellerine sağlık :)

giray maşallah bütün süper sporlar senden soruluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri