Turkiye'de Skyline varmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Forever MJJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenisinden çok var eskisinden fazla yok

Meraba herkese, Turkiye'de skyline var mi acaba bilen var mi?
Bir kac konuda okudum olmadiyi yazilmisti.

siz yeni çıktı diye dergilerde okurken bu arabaları biz İstanbul sokaklarında egsozlarını soluyoruz. :D:D:D

Giray yazdığıma inanmadı:D:D:D

avrupanın bizi arabistan sanmasıyla aynı durum sanırım bu:D:D:D:D

komik değil Jackson gerçek....:D

siz yeni çıktı diye dergilerde okurken bu arabaları biz İstanbul sokaklarında egsozlarını soluyoruz. :D:D:D

:) :)

İstanbulda ne cevherler var.. :D

Jackson,ben bir şey sormak istiyorum;

Sizin oralarda 131 var mı ? :)

Giray yazdığıma inanmadı:D:D:D

avrupanın bizi arabistan sanmasıyla aynı durum sanırım bu:D:D:D:D

komik değil Jackson gerçek....:D

olayi millilestirmeyelim lutfen. ben basit birsey sordum merak ettim okudugum seylerden dolayi. anlamadigim sey ise neden bu kadar tepki vermeniz kotu bisey mi yazdim sizlerin hakkinda acaba?

olayi millilestirmeyelim lutfen. ben basit birsey sordum merak ettim okudugum seylerden dolayi. anlamadigim sey ise neden bu kadar tepki vermeniz kotu bisey mi yazdim sizlerin hakkinda acaba?

Siz yanlış anlıyorsunuz bizi :) Bu sitede benim gibi sabit 4 5 kişi vardır Çoğu konuyu kaynatıp makara yapan ancak kesinlikle Kötü amaçla değil,maksat muhabbet olsun :)

evet yaa gır gır yapıyoruz herseye kızıyorsun??

Siz yanlış anlıyorsunuz bizi :) Bu sitede benim gibi sabit 4 5 kişi vardır Çoğu konuyu kaynatıp makara yapan ancak kesinlikle Kötü amaçla değil,maksat muhabbet olsun :)

tesekur ederim sizlere...
yanliz benim zaten turkcem cok iyi deil, yani duzgun turkce oyrendim diye biliyorum ve saka bilmem pek yanlis anliyor olabilirim sizleri...fakat yinede dalga gecilmesi hosuma gitmiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri