Türkiyede faaliyet gösteren fransız firmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gsi_onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
To_death_corsa' Alıntı:
Sormamışlar işte hata yapmışlar ve bu hatalarından geçte olsa dönebilirler belki...Örneğin bursa renault fabrikasındaki binlerce insana gösterebileceğin bir yol bir önerin varmı ???

Fabrikayı ateşe verip fransayı protesto etsinler :alkis:

To_death_corsa' Alıntı:
Sormamışlar işte hata yapmışlar ve bu hatalarından geçte olsa dönebilirler belki...Örneğin bursa renault fabrikasındaki binlerce insana gösterebileceğin bir yol bir önerin varmı ???

Verimli ekonomik işletmeler ve değerler yok olmaz işçiler işsiz kalmaz , en fazla patron zarar ettiğini görür ve fabrikayı satar öyle bir değeri kapatamaz SATAR yeni alan patronda yerli sermaye olursa amenna yeni bir isimle bir güzel işletmeye devam eder yani neymiş işçiler de işine devam eder. başka isim altında ben BU OLAYLARDAN SONRA ÜLKEMDEN fransızların istifade etmesini para kazanmasını hazmedemiyorum ve istemiyorum.

not: Onur teşekkürler liste için ne alıp ne almıyacağımızı bilelim.

Alisverismi Gima Mi Hayir
Arabami Peugeot Mu Hayir
Seyatat Mİ Paris Hayir

Sen Versin Made In Turkey Baskasi Yalan .........

tabi biz elimizden geldiği kadar protesto edicez ama bizden önce yumruğunu masaya vurması gereken büyükler var.. YAZIK..

eger boykot olacaksa hiçbirimiz tv izleyemeyeceğiz o zaman cunku turksat uydularını fransız alcatel yapıyor

Tepkİsİz Kalmayalim LÜtfen...

mesela ben total'den hayatta yakıt almayacağım ;) :D

petrol dü gıdaydı iyi de benim ilk aklıma gelen kıyafet ve kozmetik oldu. bunları napıcaz. bayanları bundan alıkoymak sanırsam imkansız. mesela bizim hanım avondan peynir ekmek gibi ürün alıyor... :D

Beni birtek gima zorlayacak ama şimdi kipa açılıyormuş , ona gideriz artık :D
Televisyonuda seyretmeyiveririz uydular alcatelmiş ya , divx ler sağolsun , hımm şimdi internet altyapısı da alcatel , o zaman internette yok demek ha :(
o zaman hoşçakalın arkadaşlar zühühhüü

.

from_anatolia' Alıntı:
eger boykot olacaksa hiçbirimiz tv izleyemeyeceğiz o zaman cunku turksat uydularını fransız alcatel yapıyor

Haklısın kardeşim...Hadi boykot yapalım yapalım ama birine boykot yapsan diğerini kullanmak zorundasın...O da zaten avrupalı olduğu için resmi olarak fransız olmasada ruh olarak düşünce olarak fransız...Beklentilerimiz karşılacayak yerli malı da yok...Off of

Geri