Türkiye'de bu kaplamadan yaptırabilir miyiz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roviss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir şey dikkatimi çekti.Onca zahmete katlanıp aldığımız arabalarımızı zevkle kullanamıyoruz.Yani hep bizden sonraki sahibini düşünerek kullanıyoruz.Acaba ordaki boyaya bişey der mi?Acaba rötüş olduğunu anlar mı?Tavanı kontrol edip bu arabada sigara içilmiş der mi?Bırakalım bunları arkadaşlar bzizim arabalarımız onlar.Alacak olan öylede alır dert etmeyin 3 günlük dünya:)

Bir şey dikkatimi çekti.Onca zahmete katlanıp aldığımız arabalarımızı zevkle kullanamıyoruz.Yani hep bizden sonraki sahibini düşünerek kullanıyoruz.Acaba ordaki boyaya bişey der mi?Acaba rötüş olduğunu anlar mı?Tavanı kontrol edip bu arabada sigara içilmiş der mi?Bırakalım bunları arkadaşlar bzizim arabalarımız onlar.Alacak olan öylede alır dert etmeyin 3 günlük dünya:)
En güzeli ikinci el:D hele bide orjinalliği bozulmuşsa zaten kaybediceğin bişey yoktur:D(ağır bi kazası yoksa tabi) R.I.P nickli arkadaşımız Melihle konuşuyoruz geçen benim kaputu çizdiler ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Dediği aynen şu oldu: En güzeli benimki bi yermi çizildi götür sanayiye boyat:D

En güzeli ikinci el:D hele bide orjinalliği bozulmuşsa zaten kaybediceğin bişey yoktur:D(ağır bi kazası yoksa tabi) R.I.P nickli arkadaşımız Melihle konuşuyoruz geçen benim kaputu çizdiler ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Dediği aynen şu oldu: En güzeli benimki bi yermi çizildi götür sanayiye boyat:D
Aynenn:D:D

reklamcılar ve tabelecılar bu giydirmenin ustasıdır onlardan fiyat alabilirsin ancak pek ucuz bişey değildir

geçen yıl bi arkadasım jettaya yaptırdı sanlıurfa polytop da 1750 ytl ye çıktı işin içinden. tabi bunun içinda motor temizleme boya koruma ve komple cam filmi de vardı. araç beyazdı ve seffaf film kaplandı. kaplamadan önce araçta sonradan boya olup olmadığı kontraol edildi boya varsa yapmıyorlar. birde adam ilk kez böyle bi iş yapmış bi daha yapmam çok uğraştırıyor demişti.

tabi kullanılan malzemenin kalitesi de etki eder fiyata...

güzel iş çıkarmışlar :)

Bittim bu yoruma :) Aslında en güzeli boyatmak belki de. Rötuşa bakınca belli oluyor yine ama boya öyle değil gibi :/

Son düzenleme:
Geri