Türkiye K.irakta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kokorecci576

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar türkiye kuzey ıraka girdi benimde abim var orada aradık kuzey ıraka girdik dedi allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun dualarım seninle abi!!

allah bütün askerleri korusun

İinşallah gereken dersi verip sağ salim geri döner vatan evlatları Allah yarımcıları olsun ... :good: :rock :alkis:

coksıcak catışmalar cıkıyormuş arkadaşlar allahım sen abimi ve bütün askerleri koru:cry:

tuncelideki saldırıyı kınıyorum ve türkiye orda oldugu için bu tip eylemler yapılıyor ankaranın göbeginde bombalar patlıyor ama k.ırak ta bizim askerimizin olması çok iyi birdurum sesiz kalmak ölmekten beterdir arkadaşlar bu gün 8 şehit 6 yaralı bi karakoldan çıktı ALLAH cc bu saldırıyı düzenleyenlerin yardımcı olanların belasını versin adilce şavaşmayı bilmiyorlar k.ırak sınırlarında bulundum havasını pisikolojisini ve sınır ötesi haraket hızını bilirim ininan yer yüzünde yaşaya bileceginiz en güzel heyecan en güzel amaç ve en gururlu duyguları yaşıyor insan evet türk bayragını o daglarda dalgalandırmak bir şereftir
gece 3.30 güneşi görmek ay olmadıgı zamanlarda her an saldırı beklemek. şunada inanın o çatışma anında bom boşsunuz hafifsiniz ordaki askerlerimizi ne kadar kıskanıyorum anlatamam keşke tekrar oralarda olabilsem
ALLAH cc hiç birini kılına zarar getirtmez inşallah

büyük anıt paşa tam bir asker cesur orada pkk barzani ve adb ile şavaşacagını çok iyi biliyor yürekten kutluyorum kendisini

buyrun pkk 2007 eylemleri
http://www.tsk.mil.tr/haberler_olaylar/terorle_mucadele/terorlemucadele_2007.htm

bir helikopterimiz zorunlu imiş yapmış bir köye.amaç ona ulaşak.bu nedenle topyekün saldırı durum var.bence girmişken bağdata kadar gidelim.allah askerimize yardım etsin.

yapılması gerekiyordu çok önceden bütün Irak ı ve teröristlere yadım eden ülkeleri temizlemek lazım Allah yardımcıları olsun sağ sağlim dönerler inş dualarımız onlarla

Washington Times gazetesi, TBMM'nin sınır ötesine operasyona izin vermek için bu hafta gereğini yapacağını öne sürdü.
askeriraktaoperasyonda.jpg
ABD’deki yeni muhafazakarların yakınlığı ile bilinen Washington Times gazetesi, Türk Parlamentosu’nun sınır ötesine operasyona izin vermek üzere bu hafta harekete geçebileceğini öne sürdü.
Washington Times, Andrew Borowiec imzalı Lefkoşa kaynaklı haberinde "Türk parlamentosu, Irak’ın karşısındaki dağlarda bulunan ve zırhlı araçlarla desteklenen bir guçün, Kürt teröristlerin peşine gitmesi için sınırı geçmesine izin vermek üzere bu hafta gibi erken bir tarihte harekete geçebilir" diye yazdı.
ABD ve AB’nin sınır ötesi operasyon konusunda Türkiye’yi uyardıklarını belirten gazete, "Türkiye, sınırdaki kuvvet hareketlerinin rutin eksersizler olduğu konusunda ısrar ediyor ancak diplomatik değerlendirmeler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halkın baskılarına boyun eğeceğini ve Kürt teröristlerin Irak’taki üslere saldıracağını gösteriyor" diye yazdı.

HÜKÜMET ÜYELERİ PKK ÜSTÜNE KARARLILIKLA GİDİLMESİ İÇİN BASTIRIYOR
Türk hükümetinin, Irak’taki PKK üslerine saldırmayı reddettiği diye ABD’nin terör ile mücadele konusunda "çifte standart" ile suçladığını kaydeden gazete, diplomatların Erdoğan’ın, Türkiye’de 22 Temmuz’da yapılması öngörülen genel seçimi aklında tuttuğunu belirtirken, "AKP hükümetinin üyelerinin terör üslerinin üstüne kararlılıkla gidilmesi için bastırdıklarını" da öne sürdü.
ABD’li gazete, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın açıklamalarına da dikkat çektiği haberinde Büyükanıt’ın "ABD’nin bölgedeki politikalarını eleştirdiğini, Türkiye’ye yeterince destek verilmediğini söylediğini kaydetti.
(ANKA)
font16.gif

Geri