Türkiye 2 _ Norveç 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RAINMAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
berabere olacağını başka bi konuda tahmin etmiştim keşke böyle olmasaydı ama oldu

helal olsun hepsine maşalla Allah nazardan saklasın...

faithless1905' Alıntı:
helal olsun hepsine maşalla Allah nazardan saklasın...

;) :good:

yenemezsen yenilmicen .. altın puan :)

Ya rahat yenebileceğimiz takımı yenemedik ya ben ona üzülüyorum. Ayrıca bu nasıl bir zihniyettir ki bir maçta 41 tane ceza sahasına orta gelir, kullanılamaz ve hala gelmeye devam eder. Kardeşim baktın 25ten sonra bi işe yaramıyo içeri kesmek e sen de yerden falan oyna yani nedir bu ısrar. Koyulmuş bi tane değnek forvet die ne top indirebildiği var ne bişey. Sağolsun sayesinde gol atabilecekken 2. golü de yedik. Maçın adamı Norveç kalecisi :kop:sonra da Hamit bence

Katılıyorum,bi yere kadar tamam da,sürekli doldur boşalt,doldur boşalt...
Havadan bombalama sonuç vermiyo işte,adamlar hakim hava toplarına,Tuncay'ımı bi kaç kez kaçırmaya çalıştılar ama o da sağolsun zor olanı yaptı.Olan oldu neyse,2-2 iyidir...0-0 bitseydi zevk alınmazdı

bence oyunu bozan emre ve hamitti ama hamit iki duran toptan gol yaptı kahraman oldu ilk yarıda aldığı hiç bir topu kullanamadı topların hepsini ezdi emre ise aurellonun oyununu bozdu alacağı topları o aldı iyi kullanamadı ve takımın orta sahanın ortasını ve ileri ucun ortasını etkisiz kıldı bence aurello varken emreyi kadroya almamalı veya almış ise ofansif oynamalı ortayı aurelloya bırakmalı
kesinlikle alınması gereken bir maçken berabere kalırken sevindik spiker bile maçın bittiğine şükretti :(

Diğer takımlarda olduğu gibi milli takımımızdada ucuz gol yemek hastalığı nüksetiğinden iki puan uçtu:p ;)

Geri